Assisterende regnskapssjef til ambisiøs boligutvikler

Bakkegruppen utvikler og selger boliger gjennom merkevaren Bakke og er delt i to virksomhetsområder; Bakke Småhus og Bakke Leiligheter. Bakkegruppen AS ble etablert i 2003 og har siden vokst til et selskap med over 100 ansatte og et årlig salg på over 1 milliard kroner. I 2020 omsatte selskapet boliger for 1,2 milliarder kroner og overleverte over 550 boliger. Bakke har en sterk vekststrategi med store ambisjoner om å prege boligmarkedet fremover. Selskapet har en stor tomtebank med prosjekter som spenner fra feltutbygging av rekkehus og småhus til større byutviklingsprosjekter ved sentrale knutepunkter i randsonen rundt Oslo.


Vi har kraftig vekst og søker nå en faglig dyktig og selvstendig person til stillingen som assisterende regnskapssjef. Stillingen innebærer ansvar for ferdigstillelse og kvalitetssikring av regnskapet, økonomisk oppfølging av prosjekter og forbedringsarbeid for gruppens rutiner, prosesser og systemer. I denne rollen vil du jobbe tett med både eiere, prosjektledere og andre ledere i gruppen og bidra til læring på tvers av enheter og forretningsområder. Du vil samarbeide tett med gruppens regnskapssjef og rapporterer til henne. Vi ser etter en kandidat som kan utvikle seg til å drifte og lede regnskapsavdelingen på sikt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • utarbeide årsregnskap og ligningspapirer
  • utføre periodiske avstemminger og kontroll av resultat og balanse, herunder sørge for korrekte periodiseringer og avsetninger
  • rapportere, kontrollere og avstemme mva
  • bistå prosjektledere i økonomisk oppfølging av prosjekter og følge opp prosjektregnskap mot budsjett
  • videreutvikle og forbedre interne rutiner og prosesser innenfor regnskapsrelaterte områder
  • delta i videreutvikling og forbedring av gruppens nye ERP-system Microsoft Dynamics 365
  • bistå i løpende regnskapsførsel og sørge for ajourhold for hele gruppen
  • ad hoc regnskapsoppgaver og prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse, gjerne revisjon eller autorisert regnskapsfører
  • minimum 5 års relevant erfaring fra regnskap og/eller revisjon
  • meget solid regnskapsforståelse
  • god systemforståelse og -interesse
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig i ditt arbeid, og som trives med en dynamisk og variert hverdag. Du er en person som trår til der det trengs, du er serviceinnstilt og tar initiativ. Videre er det viktig at du er løsningsorientert og evner å jobbe selvstendig, i tillegg til å kommunisere godt med ulike type mennesker med ulik faglig bakgrunn. For å trives og lykkes i rollen må du være positiv og ha gode samarbeidsegenskaper. Stor arbeidskapasitet og en fleksibel innstilling verdsettes. Evne og interesse for å lede og utvikle andre er en stor fordel.


Vi tilbyr:
For rett kandidat er dette en spennende stilling med utfordrende og varierte oppgaver i et harmonisk og raust miljø. Bakkegruppen har en klar vekstambisjon for de nærmeste årene og denne reisen vil du bli en viktig del av. Det er gode utviklingsmuligheter i selskapet, både faglig og personlig, og arbeidsmiljøet preges av engasjerte og kompetente medarbeidere. Bakkegruppen har hovedkontor i Aurskog, med mulighet for å benytte avdelingskontor i Oslo Sentrum. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved Anne Hilde Nilsen på mobil 975 89 490 / anne.hilde.nilsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling