Seniorrådgiver/Partner

About the company

Intersearch Norway er et ledende norsk Executive Search selskap som bistår norske og internasjonale virksomheter med rekruttering av ledere og senior fagspesialister. I tillegg tilbyr vi rådgivningstjenester knyttet til strategi, ledelse og organisasjon og da spesielt gjennom Leadership Assessment prosesser. Vi bringer relevant  bransjeerfaring og fagkompetanse til vår satsning innen olje-, energi og bærekraft.

Intersearch Norway er det norske medlemmet av Intersearch Worldwide, en ledende global allianse av Executive Search selskaper. Med 600 kollegaer i over 50 land har vi muligheten til å gjennomføre oppdrag på tvers av landegrenser, og uavhengig av lokasjon. Du vil også få muligheten til å delta på Intersearch International Academy. Med økt oppdragsmengde, og Adolfsen Gruppen som nylig kom inn på eiersiden ser vi frem til å styrke vårt Oslo team med din inntreden!

Responsibilities

Som rådgiver i Intersearch Norway får du stor påvirkning på noen av de viktigste beslutningene våre kunder tar i rekrutteringen av sine nøkkelmedarbeidere. Vi søker derfor etter kandidater som kan vise til solide resultater innen salg og rådgivning hos en tilsvarende leverandør av konsulenttjenester i Norge og/eller internasjonalt, eller fra selskaper som er representative for vår dedikasjon mot energibransjen.

Vi setter naturlig nok våre kunder og kandidater i høysetet, og du vil ha ansvar for hele prosesser. Det er derfor vesentlig at du trives i rollen som relasjonsbygger, i kombinasjon med en genuin interesse for dynamikken i næringslivet generelt. Du bidrar med en strategisk innsikt og resultatfokus i samspill med våre metodiske og strukturerte prosesser.

Main tasks

· Prosjektledelse, rådgivning og utførelse av våre Executive Search prosesser

· Aktivt salg med utvikling av egen kundeportfolije

· Deltagelse i prosesser i samarbeid med alle våre rådgivere

· Aktivt bidra med intern kunnskapsdeling og markedsføring av selskapets tjenester

Requirements

·  Relasjonsbygger med relevant nettverk forarbeidet vi utfører på senior spesialist- og toppledernivå

· Solid forretningsforståelse med inngående kjennskap til norsk næringsliv.

· Erfaring fra, eller genuin interesse for olje& gass, fornybar energi og bærekraft

· Gode resultater fra rådgivende salg i Norge og/eller internasjonalt

 · Resultatorientert, initiativrik, ambisiøs og kvalitetsorientert

· Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Candidate profile

Du vil få en selvstendig rolle og blir en del av et dynamisk team som setter profesjonalitet i fokus i alle ledd. Hos oss vil du jobbe med aktører i bransjen som er toneangivende for transformasjonen selskaper nå står ovenfor. Vi er opptatt av inkludering og mangfold, og setter trivsel, glede og respekt for hverandres meninger høyt. Vi sikrer bærekraft i alt vi gjør og vi er et sammensveiset team med stor takhøyde. Det viser igjen i arbeidet vi utfører på vegne av våre kunder. Intersearch Norway tilbyr ellers konkurransedyktig lønn- og bonusbetingelser, i tillegg til muligheten for å kjøpe seg inn i selskapet på sikt.


Lignende søk: Toppleder, HR / Organisasjonsutvikling / Rekruttering