Controller

Vi søker en fremoverlent controller til investeringsselskap med høy aktivitet

Til en nyopprettet stilling med spennende ansvar og oppgaver søker Tigerstaden AS en controller med erfaring fra regnskap, skatt og compliance i investeringsvirksomhet. Den rette kandidaten vil få store utviklingsmuligheter og anledning til å forme sin egen arbeidsdag.

Som controller vil du blant annet ha det overordnede ansvaret for selskapets økonomi- og compliance-funksjon, herunder rapportering til offentlige myndigheter. Du vil bidra aktivt til gode løsninger for regnskap og rapportering. Videre vil du bistå med oppfølging av selskapets avtaler og rammebetingelser, ha løpende ansvar for selskapets back office-oppgaver og sikre prosjektoppfølging og analyser som gir økonomisk støtte for strategiske valg og beslutninger.

Sentrale oppgaver:

  • analysere og utarbeide gode underlag med høy kvalitet til rapporterings- og beslutningsformål
  • videreutvikling av regnskaps- og rapporteringsprosesser
  • løpende kontakt med eier, revisor og banker
  • utarbeidelse/oppfølging av regnskap

For å lykkes i rollen må du ha kunnskap om og interesse for digitalisering som verktøy for forenkling og forbedring. Solide resultater og relevant erfaring fra regnskap og/eller revisjon er en forutsetning. Aktuelle kandidater har høyere utdanning innen regnskap og økonomi fra universitet eller høyskole. Det er også en klar fordel med master i regnskap og revisjon (statsautorisert revisor).

Vi søker en strukturert, etterrettelig og selvstendig person med høye ambisjoner. Du er engasjert og omgjengelig, med stor interesse for å ta til deg ny kunnskap og informasjon. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

Tigerstaden er et privateid norsk investeringsselskap med aktive investeringer i noterte og unoterte selskaper og andre finansielle instrumenter. Selskapet holder til i Oslo.


Lignende søk: Annet, Bank / Finans tjenester