Senior Group Financial Controller


 

PRA Group (Nasdaq: PRAA) is a world leader in acquiring non-performing consumer debt. PRA Group is an integral part of the financial receivables lifecycle. We return capital to global financial services companies, strengthening their ability to lend and more attractively price credit for consumers. Over more than 20 years, we have developed longstanding relationships with many of the largest consumer lenders in North America and Europe.

PRA Group Europe is headquartered in Oslo, Norway. For more information about PRA Group, please visit: www.pragroup.com


Til vårt hovedkontor i Bjørvika søker vi en ambisiøs og faglig sterk Senior Group Financial Controller til vårt kompetente team. Som Senior Group Financial Controller vil du få en sentral og viktig rolle med blant annet ansvar for konsolidering og rapportering for konsernet. Du vil jobbe tett med resten av Group Financial Controlling teamet og sammen med de lokale finansfunksjoner i våre datterselskaper for å sikre høy kvalitet i den finansielle rapporteringen og nøyaktig og tidsriktig rapportering fra alle enheter i gruppen. Videre vil det være løpende samarbeid med morselskap i USA. Stillingen rapporterer til Head of Operational Accounting Europe.

Arbeidsoppgaver

 • delta i måneds-, kvartals- og årsrapportering – inkludert konsolidering, eliminering, analyser og rapportering til ledelsen i Europa og rapportering til morselskap i USA
 • bistå i utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer for datterselskaper
 • kvalitetssikre og analysere rapportering fra datterselskaper i nært samarbeid med Financial Planning & Analytics
 • følge opp og være en faglig støtte for datterselskaper
 • videreutvikle og effektivisere rutiner og prosesser
 • bistå generelt i regnskapsmessige problemstillinger
 • bidra til effektiv utnyttelse og utvikling av systemer og digitalisering av økonomifunksjonen
 • delta i ad hoc prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, Master i regnskap og revisjon (MRR) eller tilsvarende
 • minimum 5 års relevant erfaring fra revisjon og/eller liknende stilling
 • solid regnskapsforståelse og erfaring med årsoppgjør
 • erfaring med konsernregnskap og konsolidering
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk 

Personlige egenskaper
Den rette kandidaten er nøyaktig, strukturert, effektiv og opptatt av å levere høy kvalitet på utført arbeid. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper samtidig som du kan arbeide selvstendig. Videre er du nysgjerrig og interessert i faglige utfordringer og har en stor arbeidskapasitet og høy arbeidsmoral.

Vi tilbyr
For rett kandidat er dette en spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i et internasjonalt selskap med sterke vekstambisjoner. Stillingen byr på gode muligheter for både personlig og faglig utvikling, og du vil få jobbe med dyktige og engasjerte kollegaer. Vi har et hyggelig og kulturelt mangfoldig arbeidsmiljø og holder til i attraktive lokaler i Bjørvika. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Henriette Kjærås Aaberg, Partner i FinancePeople, på mob 976 15 226 eller henriette.aaberg@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Forsikring