Junior porteføljeforvalter

Vi søker en person med interesse for finans og noe relevant arbeidserfaring, gjerne fra kapitalforvaltning, finans- eller konsulentvirksomhet.

Folketrygdfondet søker etter ny medarbeider til en spennende nyopprettet stilling i aksjeavdelingen. Som junior porteføljeforvalter får du anledning til å utvikle deg og bli kjent med alle aspekter ved forvaltningen. Vi søker en person med interesse for finans og noe relevant arbeidserfaring. Du har gjerne erfaring fra kapitalforvaltning, finans- eller konsulentvirksomhet. Avdelingen forvalter aksjeporteføljen som består av om lag 60 norske og 80 nordiske selskaper.

Folketrygdfondet er en langsiktig, ansvarlig og aktiv investor, både i valg av selskaper som inngår i porteføljen og i utøvelse av eierskap. Vår forvaltning er teambasert, og arbeidet som junior porteføljeforvalter omfatter selskapsvurderinger, aksjeanalyse, vurdering av risiko og porteføljesammensetning samt kontakt med selskaper, analytikere og meglere.

Folketrygdfondet tilbyr konkurransedyktige betingelser og utfordrende oppgaver i en organisasjon hvor det legges vekt på faglig dyktighet, personlig integritet, samarbeid og et godt og utviklende arbeidsmiljø.  Stillingen vil gi gode muligheter for faglig utvikling og rapporterer til direktør for aksjeavdelingen.

Vi søker en medarbeider med:

  • Mastergrad fra universitet eller høyskole
  • 2-4 års relevant arbeidserfaring
  • Evne til å arbeide selvstendig, strukturert og nøyaktig
  • Ønske om å bidra i en teambasert modell
  • Nysgjerrig på bruk av digitale verktøy

Søk på JobbNorge innen 15.11.21: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/213346/junior-portefoeljeforvalter-aksjer


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans