Finance Manager til sterkt voksende tech-selskap

Aspit er en del av Nordhealth konsernet, og er et norsk selskap med kraftig vekst innen teknologiske løsninger for helsesektoren. Vi er Norges ledende leverandør av journalsystem for behandlere av muskel og skjelett, psykologer, psykiatere og annet helsepersonell, og daglig benytter flere enn 6000 behandlere våre journalsystemer. Gjennom mange års godt samarbeid er Aspit en veletablert leverandør mot det offentlige, og vi ser på oss selv som et bindeledd mellom myndighetenes krav og standarder og behandleres behov for effektive, trygge og enkle løsninger, - med kloke teknologivalg i bunnen.

Vår viktigste ressurs er våre medarbeidere og som ansatt i Aspit vil du ta del i et industrielt eventyr med internasjonale ambisjoner. Selskapet er i sterk vekst og vil i tiden fremover styrke sin utviklingskapasitet betydelig. Aspit har i dag totalt 60 ansatte fordelt på hovedkontoret i Seljord og distriktskontorene på Lysaker, Arendal, Lyngdal og Gøteborg.

I juni 2021 forente vi krefter med Nordhealth, som er en av de ledende leverandørene av helseprogramvare i Norden. Sammen jobber vi for å akselerere utviklingen av innovative løsninger for det nordiske journalmarkedet. Vår felles målsetning er å hjelpe helsepersonell til å spare tid, slik at de kan fokusere på det som betyr mest, - å levere god helseomsorg og gode kundeopplevelser, samt å effektivisere sine virksomheter.

Nordhealth is a publicly listed and fast growing cloud-based healthcare SaaS company on a mission to redefine digital healthcare. We build software that empower veterinary and therapy professionals to provide the best possible care experiences to their patients. Our products serve more than 30,000 veterinary and therapy professionals across 7,000 clinics and hospitals located in over 25 countries.

Headquartered in Helsinki, Finland, Nordhealth has a solid footprint in the Nordic region and a growing presence internationally, with more than 240 employees working either remotely or from offices (collaboration hubs). For more details visit the company’s website at nordhealth.com.


Aspit er i sterk vekst og ønsker å styrke økonomifunksjonen med en analytisk og forretningsorientert Finance Manager til nyopprettet stilling. Som Finance Manager skal du støtte opp om vår videre ekspansjon og ha totalansvar for økonomifunksjonen i Norge. Du vil derfor få en bred og sentral rolle. Du skal kunne jobbe selvstendig og samtidig samarbeide tett med ledelse og ansatte i Norge og andre enheter i Nordhealth konsernet. Stillingen vil være en strategisk støttespiller for daglig leder i Aspit som vil være din nærmeste overordnede. Du vil også inngå i konsernets økonomifunksjon og rapportere i matrise til CFO i Nordhealth. Stillingen vil være lokalisert i selskapets lokaler sentralt på Lysaker.


Arbeidsoppgaver:

 • totalansvar for økonomifunksjonen i Aspit
 • månedlig resultatrapportering til ledelse og konsern
 • budsjettering, likviditetsstyring og forecasting
 • økonomiske analyser
 • økonomistyring & controlling
 • kontinuerlig utvikling og forbedring av interne rutiner og prosesser

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning
 • minimum 3-5 års relevant erfaring, gjerne fra controlling eller revisjon
 • god tallforståelse, strukturert og fokusert på tidsfrister
 • gode IT-kunnskaper
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper
Du er initiativrik og endringsorientert og ønsker å effektivisere interne arbeidsprosesser. Du er rask til å ta i bruk digitale systemer på en god måte og er meget komfortabel med Excel. Som del av et lite miljø er du villig til å ta i et tak der det trengs, samtidig som du setter pris på å være en del av et større nordisk miljø.


Vi tilbyr:
I Aspit har vi som ambisjon om å være et sted der de beste folkene samles. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidsordning og et godt arbeidsmiljø.

Aspit eies i dag 100% av Nordhealth - nordhealth.com

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, IT / Tech /, Telekommunikasjon