Vi søker en faglig ambiøs Group Financial Controller som vil være med å utvikle selskapet videre

Inviso Gruppen er en teknologidrevet markedsledende tilbyder av innhold til boligsalgsprosessen. Våre tjenester inkluderer foto, video, dronetjenester, plantegninger, konsulenttjenester, digitale visning-løsninger og digital markedsføring av bolig. Selskapene ble etablert i 2004 og har i dag ca. 60 ansatte og over 180 tilknyttede fotografer. Selskapet er eid av EXP Group og inngår i en portefølje av selskaper som tilbyr visualiseringstjenester for alle typer eiendom. For mer informasjon se www.inviso.no, invisomedia.no, vycom.no og www.expgroup.no


Inviso er i vekst og ønsker å styrke sitt økonomiteam med en faglig dyktig og selvstendig Group Financial Controller. Som Group Financial Controller vil du jobbe med varierte arbeidsoppgaver innenfor regnskap, med fokus på kvalitetssikring og effektivisering av regnskapsprosessene i selskapet. Selve regnskapet er outsourcet til tredjepart, og du vil være et viktig bindeledd mellom regnskapsfører og ledelsen i selskapet. Hos oss vil du oppleve en variert arbeidshverdag i et dynamisk miljø, der du har mulighet til å utgjøre en forskjell. Du vil bli en del av en økonomi- og regnskapsavdeling på tre personer og rapportere til Group CFO.

Arbeidsoppgaver:

  • være sentral i regnskapsavslutningen, månedlig og årlig
  • bistå med rapportering til eksterne interessenter, fast og ad hoc
  • vurdering av skatte- og avgiftsmessige spørsmål
  • bidra til forbedring og effektivisering av prosesser innen regnskap- og rapporteringsområdet
  • ad hoc oppgaver og prosjekter
  • være bindeleddet mellom ekstern regnskapsfører og revisor i forbindelse med utarbeidelsen av årsregnskap og skattemeldinger

 
Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse
  • minimum fire års relevant erfaring
  • solid regnskapsforståelse
  • god systemforståelse og gode ferdigheter i Excel 
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i rollen bør du være nøyaktig, strukturert og ha god gjennomføringsevne. Du er opptatt av kvalitet i det du leverer og er ansvarsbevisst. Du trives med å jobbe selvstendig, men samarbeider også godt i team. Videre er du ikke redd for å ta initiativ og har et stort ønske om å utvikle deg innenfor økonomiområdet. Godt humør og stå på-vilje vektlegges også.

Vi tilbyr:
For rett kandidat tilbyr Inviso et dynamisk miljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du komme inn i et miljø der vi er glade i å ta i et tak og sammen jobbe mot et felles mål. Vi er kreative, løsningsorienterte og er opptatt av å skape et godt sosialt miljø og trivsel på arbeidsplassen. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People John Ola Solheim på mobil 909 91 137 / john.ola.solheim@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling, Regnskap / Revisjon