Forretningsorientert Business Controller

I mer enn 60 år har Cramo jobbet for å gjøre arbeidsdagen lettere for våre kunder, og vært banebrytende innen utleiebransjen. Ved å tilby et komplett sortiment av maskiner og utstyr har Cramo tilpasset seg små og store kunder innen byggebransjen, industri og offentlig sektor. I dag er Cramo en av Europas ledende leverandører innen utleieindustrien. Vi opererer i 14 land med fokus på forretningsetikk og bærekraft. Cramo AS omsetter for ca 620 millioner og har om lag 230 ansatte.


Cramo AS er på en spennende vekstreise og søker nå en forretningsorientert, analytisk og fremoverlent Business Controller til nyopprettet stilling. Du vil få en sentral rolle i selskapets økonomiavdeling og bidra til å utvikle organisasjon ved å sikre at selskapet når sine finansielle og operasjonelle mål gjennom god økonomistyring. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør og vil jobbe tett med henne.

Arbeidsoppgaver

 • økonomisk oppfølging av et markedsområde og være sparringspartner og samarbeidspartner for en av to Regionsdirektører.
 • følge opp underliggende verdidrivere, resultater og måloppnåelse
 • bidra med analytisk innsikt for å identifisere og gjennomføre tiltak for økt lønnsomhet og salg
 • utarbeide prisingsanalyser og bidra i selskapets prisingsstrategi
 • ha ansvar for budsjett og prognoseprosesser samt månedsavslutning og kvalitetssikring av nøkkeltall for drift
 • kontinuerlig fokus på forbedring og effektivisering av prosesser, rutiner og verktøy
 • delta aktivt i digitaliseringsprosjekter
 • andre prosjekter og ad hoc

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på masternivå med gode akademiske resultater
 • minimum 3 års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, consulting eller revisjon
 • god forretningsforståelse og forståelse av hva som driver tallene
 • meget gode ferdigheter i Excel og sterk systeminteresse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er utpreget analytisk og kommersiell og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du har høy gjennomføringsevne, og du evner å kommunisere analyser på en enkel og forståelig måte ved å omgjøre tall til innsikt. Videre er du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egenhånd og i samarbeid med andre. Du forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo og høye krav, og du må kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. Evne til å identifisere forbedringer og effektiviseringstiltak og at du brenner for å bruke data og digitale verktøy til å skape innsikt som vil forenkle og forbedre arbeidsprosesser og beslutninger er egenskaper som verdsettes høyt.

Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan Cramo tilby en sentral og utfordrende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et selskap i vekst. Det vil være store muligheter for faglig og personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver, og du vil bli en del av et godt og fremoverlent arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i moderne lokaler på Alnabru, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Er du nysgjerrig på Cramo? Da kan du høre CoCast podcast #16 hvor vår administrerende direktør Thomas Astrup er intervjuet om blant annet innovasjonskultur, intraprenørskap og evnen til å samarbeide. Link: https://cocast.libsyn.com/16-thomas-astrup

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.
 


Lignende søk: Bygg / Anlegg / Håndverk, Bank & Finans