Business Controller til et av Nordens største merkevarehus!

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble etablert i 2013 og var en sammenslåing av de tidligere selskapene Nidar, KiMs og Sætre. Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Du møter oftest Nidar, KiMs eller Sætre som avsender på de fleste av våre produkter. I tillegg har vi en rekke andre merker som f.eks. Doc, IFA, Stratos, Smash!, Troika, Lakrisgutta, Polly, Bixit, Ballerina, Safari, Kornmo og Cafe Bakeriet for å nevne noen. Vi distribuerer også snacksprodukter for PepsiCo på det norske markedet.

Vi skal være markedsleder innen godterier, kjeks og snacks og tilgrensende produkter. Med kjente merker og de beste smakene skal vi begeistre og glede det norske folk. Vi skal skape lønnsom vekst ved å utvikle attraktive produkter i og på tvers av kategoriene. Vår unike forbrukerinnsikt, kategoriforståelse, innovasjonsevne og salgskraft gjør oss til handelens foretrukne partner. Med en konkurransedyktig verdikjede og nærhet til det norske markedet skaper vi verdi for oss selv og for våre eiere.


Ønsker du å jobbe med økonomistyring i et av Nordens største merkevareselskaper? Orkla Confectionery & Snacks Norge AS søker nå en analytisk og nysgjerrig Business Controller til økonomiavdelingen ved hovedkontoret i Oslo. Stillingen rapporterer til Økonomisjef, og vil jobbe tett opp mot vedkommende og øvrige i selskapet.


Ansvar og hovedoppgaver vil blant annet være:

 • økonomisk rapportering og analyser til ledergruppen og Orkla-konsernet
 • bistand i prognose-, budsjett- og strategiprosesser
 • kostnadsoppfølging og tilhørende analyse
 • løpende økonomisk støtte og rådgivning til ulike avdelinger
 • utarbeide analyser og sikre godt beslutningsmateriale til ledelsen
 • rådgiving og utarbeidelse av lønnsomhetsanalyser til nye produktlanseringer
 • ad hoc analyse og prosjektarbeid


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, gjerne Master innen økonomi/finans eller tilsvarende, med solide akademiske resultater
 • 1-3 års relevant arbeidserfaring innenfor regnskap, controlling eller revisjon
 • god regnskaps- og økonomiforståelse
 • god IT-kompetanse og -interesse, herunder Excel og Powerpoint. Erfaring med SAP og Power BI er en fordel, men ikke et krav
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Den ideelle kandidaten er forretningsorientert, analytisk og fremtidsrettet med en sterk lyst til å skape resultater gjennom forbedringsarbeid. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser på egen hånd. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo og høye krav. For å lykkes i stillingen, må du også kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper.

Vi ønsker at du brenner for det du driver med og tar initiativ til å støtte selskapets videre suksess i merkevarebransjen. Vi ser etter en kandidat som har en sterk personlighet og som ikke nøler med å ta i et ekstra tak. Det er viktig for oss at du kan formidle komplekse økonomiske problemstillinger på en enkel måte.


Vi tilbyr:
Vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og svært gode karrieremuligheter i ett av Norges største og mest spennende internasjonale konsern. Hos oss vil du ha en rolle der du får store muligheter for å utvikle deg både faglig og personlig i et sosialt, kompetent og engasjert arbeidsmiljø.

Arbeidssted er ved Orklas hovedkontor på Skøyen i Oslo. Her er vi 900 ansatte i Orkla-konsernet samlet i vårt nye og moderne bygg sentralt ved togstasjonen. Vi har kantine, treningssenter, frisørsalong og ansattbutikk. Konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG