Er du økonom og søker nye utfordringer?

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Våre kunder søker etter kandidater med erfaring fra økonomi og finans. Vi er derfor interessert i å komme i kontakt med deg som har høyere økonomisk utdanning, og i tillegg har operativ erfaring fra revisjonshus eller annen operativ erfaring innen økonomi og finans. Nyutdannede kan også vurderes. Relevant kompetanse vil eksempelvis være:
 

  • Controlling, regnskap og/eller revisjon
  • Konsernregnskap
  • Skatt og MVA
  • Investering og finansiering
  • Forretningsutvikling/Business analytics

Vår styrke i rekrutteringsprosessen er at alle våre rådgivere har operativ erfaring innen økonomi og kan gjøre en mer dyptgående kartlegging av kundens behov. Samtidig har vi gode verktøy for å bedre forstå hvem kandidaten er og fagkompetansen han eller hun besitter.

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Andreas Kleiven på 948 87 566 eller andreas.kleiven@financepeople.no og Nora Lundstrøm på 482 71 203 eller nora.lundstrom@financepeople.no for en uforpliktende prat. Alle henvendelser behandles konfidensielt.Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon