Proaktiv Group Controller søkes til spennende eiendomsselskap

Asset Buyout Partners er et industrielt eiendomsselskap med en fokusert investeringsstrategi rettet mot virksomhetskritisk eiendom og infrastruktur i energi- og maritime klynger. Selskapet eier og utvikler eiendom og infrastruktur på strategiske lokasjoner langs norskekysten, fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord.


Asset Buyout Partners ble nylig overtatt av Fastighets AB Balder, et av nordens største eiendomsselskaper. Balder er notert på Nasdaq Stockholm med en børsverdi på ca 100 mrd. Asset Buyout Partners har vokst kraftig siden selskapet gjorde sin første investering i 2016, og har ambisjoner om å fortsette veksten fremover.

Asset Buyout Partners har behov for å styrke sin økonomifunksjon med en Group Controller. Rollen vil være allsidig og ta del i mye av det som skjer i økonomifunksjonen, både inn mot den finansielle rapporteringen og den løpende business controllingen.

Økonomifunksjonen består i dag av CFO, Finance Director og to andre Group Controllere. I første omgang vil personen erstatte controller i permisjon før avdelingen utvides ved permisjonens slutt. Selskapet benytter ekstern regnskapsfører og rollen vil ha tett dialog med denne. Konserntallene avlegges etter IFRS og rapporteres til Balder kvartalsvis i forbindelse med børsrapportering. Underliggende datterselskap benytter norske regler. IFRS-kompetanse er ikke avgjørende.
 
Arbeidsoppgaver

 • sikre finansiell rapportering og styringsinformasjon av høy kvalitet
 • utvikling av selskapets internkontroll
 • behandling av skatt, mva. og forretningsjuridisk arbeid
 • bistå med transaksjonsstøtte og finansiell DD
 • sikre at regnskap avlegges rettidig og i tråd med gjeldende lovverk
 • Lønnsomhetsanalyse og kostnadsovervåkning
 • kontakt med revisor og regnskapsfører
 • ad hoc analysearbeid og prosjekter

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, MSc, MRR e.l.
 • 3-5 års erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller annen relevant erfaring
 • god kompetanse på regnskap, skatt og mva.
 • gode generelle tekniske ferdigheter, spesielt i Excel
 • sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 
Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er analytisk anlagt og trives med faglige problemstillinger. For å trives i rollen må du være fleksibelt anlagt og ha en tålmodig holdning til dine arbeidsoppgaver. Du er nøyaktig i ditt arbeid, samtidig som du har fokus på å levere innenfor gitte tidsfrister. Som person er du nysgjerrig, initiativrik og ikke redd for å ta i et tak. Du er selvgående, samtidig som du trives godt i team og bidrar med positiv energi inn i arbeidsmiljøet.
 
Vi tilbyr

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et eiendomsselskap i vekst, med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr videre et kompetent og engasjert arbeidsmiljø, som sammen ønsker å utvikle selskapet videre. Arbeidssted er Oslo sentrum, og selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser.
 
Virker dette interessant ber vi deg søke www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, Senior Rådgiver i FinancePeople, på mob 909 91 137 eller john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling, Regnskap / Revisjon