Controller til ledende eiendomsselskap

Avantors visjon er å være den ledende byutvikleren. Derfor fokuserer vi først og fremst på behovene til menneskene som skal bo og jobbe i våre områder.

Avantor har i over 25 år stått for den transformasjonen Nydalen i Oslo har gjennomgått fra et forurenset industriområde til dagens pulserende bydel med moderne arbeidsplasser, boliger, kultur, undervisning og et attraktivt rekreasjonsområde langs Akerselva. Vårt selskap har hele veien hatt fokus på en helthetlig byutvikling, og har satt hensyn til miljø og bærekraft høyt i prosjektene våre. Nå har også Avantor gått inn som hovedaksjonær i Slemmestad Brygge i Asker, og ser frem til å utvikle dette til å bli et levende område med bærekraftige løsninger for nye boliger og arbeidsplasser.

I tillegg til å være en bydelsutvikler, har Avantor bred kompetanse på de fleste områder innen forvaltning, drift, utvikling og utleie av næringseiendom. Selskapets forretningsidé er å være det mest fremtidsrettede og profesjonelle eiendomsselskap, og å ha bransjens største verdiskapning gjennom kjøp, utvikling, forvaltning og salg av eiendom. Avantor har også lokaler og prosjekter i Kristiansand og Tønsberg.


Avantor søker en dyktig controller til nyopprettet stilling i økonomiavdelingen ved konsernets hovedkontor i Nydalen. Du vil få være med på den videre utviklingen av selskapets prosjekter, spesielt på Slemmestad og i Nydalen. Mulighetene for både faglig og personlig utvikling vil være store i en rolle som byr på både utfordringer og ansvar. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør.

Arbeidsoppgaver

 • økonomisk oppfølging av nybyggsprosjekter, både bolig og næring i tett samarbeid med prosjektledere
 • delta i utarbeidelse av kalkyler forut for prosjekter, og oppfølging av disse i gjennomføringsfase
 • likviditetsstyring
 • budsjettering og budsjettoppfølging
 • prosjektoppfølging vedr leietakertilpasninger og andre tiltak i eksisterende eiendommer 
 • løpende rapportering og analyser
 • prosjekter og adhoc analyser
 • videreutvikle og effektivisere rutiner og prosesser, herunder bidra i vurdering omkring IT-verktøy for rapportering


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum tre års relevant erfaring fra tilsvarende rolle og/eller revisjon
 • kjennskap til eiendomsutvikling/ -forvaltning er en fordel med ikke et krav
 • god regnskaps- og forretningsforståelse
 • interesse for og gjerne erfaring fra IT/system 
 • gode ferdigheter i Excel og øvrige Office-programmer
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være faglig trygg, strukturert og nøyaktig. Videre må du ha gode analytiske ferdigheter, ha et øye for detaljer og høy grad av gjennomføringsevne. At du har sterke samarbeidsegenskaper og evne til relasjonsbygging på tvers av fagområder er viktig, og det samme er serviceinnstilling og kundefokus. 

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Avantor tilby en utfordrende stilling i et av Oslos ledende, privateide eiendomsselskaper. Du vil jobbe i et profesjonelt arbeidsmiljø med en flat og uformell struktur og med kompetente, engasjerte og hyggelige kollegaer. Det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling, og du vil få anledning til å påvirke egen arbeidshverdag i betydelig grad. Arbeidssted er i moderne lokaler i Nydalen, og det tilbys konkurransedyktige betingelser. Det kan være aktuelt at deler av arbeidstiden tilbringes på Slemmestad.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling, Regnskap / Revisjon