Faglig sterk Senior Controller

GlobalConnect er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Vi holder til på Fornebu og har rundt 450 ansatte i Norge, og nå 450 nye kolleger i Danmark og 25 i Hamburg. 
Etter sammenslåingen har Broadnet/GlobalConnect et 40 000 kilometer langt fibernett og egne datasenter. Vi kan tilby et bredt spekter av IT-tjenester til bedriftsmarkedet,inkludert bredbånd, datasenter, telefoni, outsourcing, skytjenester og IT-sikkerhet. Vi investerer løpende i ny infrastruktur som vil gi fiber til enda flere nordiske bedrifter.

GlobalConnect har lang erfaring som leverandør av datakommunikasjon. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til offentlige og store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk,levert til lokasjoner både i Norden og internasjonalt.

Vårt rendyrkede fokus på bedriftsmarkedet gjør at vi kan utvikle dyp forståelse for din virksomhet, dine utfordringer og muligheter. Dette bidrar til at vi kan levere markedets beste kvalitet og kundeopplevelse. Broadnet tilbyr også bredbånd til privatkunderi Norge via HomeNet.
GlobalConnect blir er nordeuropeisk aktør med totalt 40000 km fiber, fra Hamburg i Sør, til Kirkenes i Nord. GlobalConnect drar nytte av det økende behovet for høykapasitets-kommunikasjon, kombinert med sikker tilgang for infrastrukturen til kundene i både datasentre og skybaserte tjenester. Sammenslåingen har styrket selskapets operasjonelle muligheter innen digital omstilling for bedriftskunder og har dannet et solid grunnlag for videre vekst og ekspansjon i markedet.

På bakgrunn av økt kompleksitet i organisasjonen og overgang til IFRS som regnskapsspråk søker vi etter en faglig sterk Senior Financial Controller til en nyopprettet stilling. Rollen vil inneha et bredt ansvarsområde inn mot regnskaps- og skattemessige problemstillinger og være en viktig sparringspartner for regnskapssjef og ledelsen. En sentral del av rollen vil være videre arbeid med IFRS. IFRS ble implementert på konsernet i 2018, og skal implementeres på selskapsnivå i 2019. Rollen rapporterer til regnskapssjef.

Arbeidsoppgaver:

 • ansvarlig for implementering av IFRS på selskapsnivå og løpende behandling av IFRS-relaterte problemstillinger i hele konsernet
 • ansvar for utarbeidelse og vedlikehold av accounting manual for konsernet
 • vurderinger innen internasjonale skatte- og avgiftsmessige problemstillinger
 • kvalitetssikring av konsolidering og inter company rapportering
 • avstemming av kontantstrøm
 • ad hoc oppgaver og prosjekter, samt økonomisk rapportering og analyse
   

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis MRR/HRS
 • minimum 5 års relevant erfaring fra revisjon, som Financial Controller eller lignende
 • solid regnskapsfaglig kompetanse, både innen NGAAP og IFRS
 • faglig sterk på konsolidering, skatt og mva.
 • solid kompetanse innen Excel og generelt stor systeminteresse
 • flytende skriftlig og muntlig i norsk og engelsk
   

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er nysgjerrig og trives med å løse komplekse faglige problemstillinger. Du er nøyaktig og strukturert i din arbeidsmetodikk, og takler en hektisk hverdag med tidvis høyt tempo. Evne til både å jobbe selvstendig og i team verdsettes. For å lykkes og trives i rollen må du være analytisk og evne å tenke langsiktig, og være fokusert på å levere ditt arbeid på mest mulig effektiv måte. Den rette kandidaten er ambisiøs både på selskapets og egne vegne.

Vi tilbyr:
Som ansatt hos oss vil du bli en del av et internasjonalt og nytenkende miljø, med de muligheter dette innebærer. Du vil få bryne deg på faglig komplekse problemstillinger i et teamorientert og fagsterkt miljø, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler på Fornebu.  

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med FinancePeople ved John Ola Solheim på tlf. 909 91 137 eller john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Annet, Leder, IT / Tech /, Telekommunikasjon