Financial Controller

Financial Controller søkes til internasjonalt tech- og telecomselskap

GlobalConnect er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Vi holder til på Fornebu og har rundt 450 ansatte i Norge, og nå 450 nye kolleger i Danmark og 25 i Hamburg. 
Etter sammenslåingen har Broadnet/GlobalConnect et 40 000 kilometer langt fibernett og egne datasenter. Vi kan tilby et bredt spekter av IT-tjenester til bedriftsmarkedet,inkludert bredbånd, datasenter, telefoni, outsourcing, skytjenester og IT-sikkerhet. Vi investerer løpende i ny infrastruktur som vil gi fiber til enda flere nordiske bedrifter.

GlobalConnect har lang erfaring som leverandør av datakommunikasjon. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til offentlige og store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk,levert til lokasjoner både i Norden og internasjonalt.

Vårt rendyrkede fokus på bedriftsmarkedet gjør at vi kan utvikle dyp forståelse for din virksomhet, dine utfordringer og muligheter. Dette bidrar til at vi kan levere markedets beste kvalitet og kundeopplevelse. Broadnet tilbyr også bredbånd til privatkunderi Norge via HomeNet.
GlobalConnect blir er nordeuropeisk aktør med totalt 40000 km fiber, fra Hamburg i Sør, til Kirkenes i Nord. GlobalConnect drar nytte av det økende behovet for høykapasitets-kommunikasjon, kombinert med sikker tilgang for infrastrukturen til kundene i både datasentre og skybaserte tjenester. Sammenslåingen har styrket selskapets operasjonelle muligheter innen digital omstilling for bedriftskunder og har dannet et solid grunnlag for videre vekst og ekspansjon i markedet.

På bakgrunn av økende internasjonalt fokus og overgang til IFRS ønsker vi å styrke teamet med en Financial Controller. Vi er på jakt etter en operativ ressurs som vil jobbe bredt inn mot den finansielle rapporteringen og være en sparringspartner både for regnskapssjef og ned mot forretningsenhetene. Rollen vil være en viktig bidragsyter for implementering av IFRS ned på selskapsnivå, på tvers av landegrenser. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til regnskapssjef.

Arbeidsoppgaver:

 • input til, og kvalitetssikring av, finansiell rapportering på måneds og- kvartalsbasis
 • bidra til utarbeidelse av konsernets årsregnskap
 • bistå i implementering av IFRS på selskapsnivå og sikre overholdelse av relevante IFRS-standarder i hele konsernet
 • være en sparringspartner for de ulike forretningsområdene rundt regnskapsmessige og IFRS-relaterte problemstillinger
 • vedlikehold av avtaleregister med IFRS-effekter
 • støtte opp rundt implementering av oppdatert ERP-system
 • forbedringsprosjekter tilknyttet finansiell rapportering, herunder fungere som prosjektleder på enkelte prosjekt
   

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse på mastergradsnivå, MRR er en fordel
 • minimum to års erfaring fra tilsvarende rolle eller revisjon
 • solid regnskapsfaglig kompetanse både innen NGAAP og IFRS
 • interesse for prosjektledelse
 • stor interesse for IT-systemer
 • erfaren bruker av Excel og Office-pakken generelt
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
   

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som evner å sette ting i system og trives med etablering av gode rutiner og prosesser. Du er av natur en person som trives med å ta initiativ, og er opptatt av at alle arbeidsoppgavene dine kan utføres mer effektivt, men med god kvalitet. Teamarbeid er noe du trives godt med, og du streber alltid etter at teamet i fellesskap skal nå de målene som er satt. Likefult er du selvstendig i ditt arbeid, og evner på egenhånd å gjennomføre de oppgavene du har.

Vi tilbyr:  
Som ansatt hos oss vil du bli en del av et internasjonalt og nytenkende miljø, med de muligheter dette innebærer. Du vil få bryne deg på faglig komplekse problemstillinger i et teamorientert og fagsterkt miljø, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler på Fornebu.  

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med FinancePeople ved John Ola Solheim på tlf. 909 91 137 eller john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Annet, IT / Tech /, Telekommunikasjon