Business Controller

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Business Controller

 


Söderberg & Partners Wealth Management AS er et frittstående og uavhengig finanskonsern som tilbyr finansielle tjenester og formuesrådgivning til privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner

Söderberg & Partners Wealth Management AS ønsker å skape Norges ledende rådgivningsmiljø ved å rekruttere de beste formuesrådgiverne og andre fagfolk fra finansbransjen.

Vi er en del av Söderberg & Partners-gruppen, Nordens ledende frittstående aktører innen formuesrådgivning. Vi rådgir og forvalter over 600 millarder kroner på vegne av våre klienter i Norden.

Selskapet har tillatelse fra Finanstilsynet til å utføre investeringsrådgivning, aktiv forvaltning, samt mottak og formidling av ordre. Vi er medlem av Verdipapirforetakenes Sikringsfond og Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere.

Vi har en sterk bedriftskultur med ansatte som har høye ambisjoner og stort engasjement. Organisasjonen er kreativ og dynamisk og preges av korte beslutningsveier og stort rom for personlig initiativ. Dette skaper et inspirerende miljø hvor du har muligheter for å utvikle deg raskt.


Er du en ambisiøs økonom med høy gjennomføringsevne som ønsker å ta det neste steget i karrieren? Söderberg & Partners Wealth Management er i sterk vekst, og vi søker en analytisk og forretningsorientert Business Controller til å bistå og videreutvikle selskapets økonomifunksjon.

Som ny Business Controller blir du del av konsernets faglig sterke økonomiavdeling. Stillingen rapporterer til CFO i Söderberg & Partners og CEO i Söderberg & Partners Wealth Management.

Vår nye kollega er en som får energi av å skape resultater og forbedre styringen av en virksomhet. Du forstår underliggende drivere bak regnskapet og evner å kommunisere med ikke-økonomer. Du er nysgjerrig og proaktiv, du tenker nytt og tør å utfordre status quo.  

Oppgaver og ansvar:
 • være en strategisk sparringspartner for ledelsen
 • følge opp drivere og lønnsomhet i avdelingene
 • støtte forretningen med analyser og forståelse av regnskapstall, samt innhente innsikt for å forbedre kontrollen på virksomheten
 • lede budsjettprosessen
 • delta i og lede ulike forbedrings- og effektiviseringsprosjekter
 • rapportere månedlig til ledelsen og konsern
 • følge opp og bistå ekstern regnskapsfører, herunder kvalitetssikre tallene
 • være ansvarlig for styringsverktøyet i konsernet (Power BI) og utvikling av det
 • forberede styremateriell
 • ad-hoc prosjekter og rapportering

Vi mener bruk av data blir mer og mer viktig for å kunne ta gode strategiske beslutninger. Vår nyutviklede front-end løsning, Power BI, ble nominert og valgt som referansecase for Microsoft i 2020. Denne stillingen vil i tillegg ha en helt sentral rolle innen videreutvikling av våre Power BI løsning.

Kvalifikasjoner:
 • mastergrad innen økonomi/finans eller tilsvarende, med gode akademiske resultater
 • 4-5 års relevant erfaring fra revisjon, konsulentvirksomhet eller tilsvarende stilling
 • sterk forretningsforståelse og god økonomi-/regnskapskompetanse
 • interesse for teknologi og generelt god systemforståelse, blant annet gode Excel-ferdigheter og solid erfaring fra Power BI
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:
Vi tror at du er en som vil mye, som tenker utradisjonelt og er en forkjemper for endring, effektivisering og nye tilnærmingsmåter. Du blir begeistret av å vise klienter og kolleger merverdien du, og området du representerer, tilfører. Vi jobber ofte i team, så du er en god lagspiller. Du kommuniserer klart og jobber målbevisst og strukturert.

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan Söderberg & Partners Wealth Management tilby en spennende og viktig stilling hvor man vil få påvirke og være med og gjøre en forskjell. Selskapet er i sterk vekst og er opptatt av prosessforbedringer og systemtilpasninger, effektiviseringer og kompetanseheving. Dette innebærer at stillingen byr på svært gode muligheter for så vel faglig som personlig utvikling. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og markedsledende pensjons- og forsikringsordninger. Selskapet holder til sentralt i Oslo sentrum, og skal flytte til nye og moderne lokaler i VIA bygget (Vika) i begynnelsen av 2022. Vi har et meget godt faglig og sosialt miljø og fokuserer på omtanke for klienten og hverandre.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Henriette Kjærås Aaberg, Partner i FinancePeople, på mob 976 15 226 eller henriette.aaberg@financepeople.no eller André Herlofsen på 934 80 266/andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans