Konserncontroller til markedsleder med fokus på bærekraft og fremtidens sirkulærøkonomi

Konserncontroller til markedsleder med fokus på bærekraft og fremtidens sirkulærøkonomi

 

 

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.750 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 2,2 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 5,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer».

Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.


Norsk Gjenvinning representerer det grønne skiftet i praksis. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere dyktige kollegaer med på laget. Vi søker nå en initiativrik og proaktiv konserncontroller til vårt økonomiteam.

Stillingen innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver innenfor økonomistyring, kvalitetssikring av regnskap, prosjektoppfølging og forbedringsarbeid både på konsernnivå og i datterselskaper. Du vil være en sentral sparringspartner for linje- og prosjektledere og et viktig bindeledd mellom ledelse og drift. Stillingen rapporterer til konsernregnskapssjef.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • delta i månedsavslutning og utarbeide rapporter til ledelsen, styret og eiere
 • kvalitetssikre regnskapstall, herunder sørge for korrekte avstemminger, periodiseringer og avsetninger
 • bidra aktivt i gjennomføring av finansiell rapportering, konsolidering og årsoppgjør
 • være en operativ og faglig støtte til konsernregnskapssjef og resten av økonomifunksjonen
 • bidra til kontinuerlig forbedring av rutiner og prosesser for å sikre kvalitet og effektivitet
 • være kontaktperson mot konsernets eksterne regnskapsfører og sørge for profesjonelle og hensiktsmessige regnskapsrutiner og prosesser
 • sørge for operativ oppfølging og support av konsernets divisjoner og underenheter
 • delta i prosjekter knyttet til videreutvikling av konsernets systemer
 • være en sparringspartner for prosjektledere og sørge for generelt god økonomisk forståelse ute i driften
 • ad hoc regnskapsoppgaver på tvers av økonomifunksjonen


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 2 års relevant erfaring fra operativ controllerstilling eller tilsvarende roller
 • solid regnskapsforståelse
 • grunnleggende god systemforståelse og -interesse
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Vi er på jakt etter deg som trives med varierte oppgaver på tvers av hele økonomiområdet og som ønsker å være en bidragsyter og en lagspiller for å nå felles mål. Du er fremoverlent og engasjert, og du tør å utfordre det etablerte og oppsøke informasjon ute i linja og på tvers av organisasjonen. For å lykkes i rollen må du være opptatt av kvalitet og gode prosesser, samtidig som du må være villig til å ta i et tak der det trengs og være fleksibel også utover egne arbeidsoppgaver. Videre er du selvstendig, ansvarsbevisst og evner å prioritere.


Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert stilling hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet selskap som har ambisjon om å være bransjens beste aktør innen bærekraft. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i moderne lokaler på Lysaker.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no eller Henriette Kjærås Aaberg på mobil 976 15 226 / henriette.aaberg@financepeople.no. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi behandler søknader fortløpende.


Lignende søk: Annet, Annet Bransje