Investment Banking, Equity Research & internships

Vi søker etter nye medarbeidere til Investment Banking (selskapsrådgivning), Research (analytiker) og Research (winter/summer interns)

Investment Banking

Som medarbeider i vår Investment Banking avdeling vil man være en del av et team som jobber med tilrettelegging av egen- og fremmedkapital, fusjoner og oppkjøp, samt annen rådgivning for både nordiske og internasjonale selskaper.

Research

Som analytiker i vår Research avdeling vil du inngå i et team på 20 personer som har ansvar for analyse av mer enn 250 norske og internasjonale selskaper. Du vil jobbe tett med flere av Norges mest kompetente innen sitt felt. Som analytiker vil du jobbe sammen med meglere mot investorer samt bistå i forbindelse med kapitalinnhenting og børsnotering av selskaper.

Arbeidsoppgaver

  • Analysere selskaper og bransjer med bred eksponering på tvers av prosjekter og sektorer
  • Finansiell modellering og verdsettelse av selskaper
  • Utarbeide presentasjoner, dokumentasjon og beslutningsmateriale
  • Kontakt med norske og internasjonale investorer og børsnoterte selskaper
  • Bistå i forbindelse med kapitalinnhenting, børsnotering, oppkjøp, salg og fusjoner (Investment Banking)

Vi ser etter kandidater med sterk personlig motivasjon, solide analytiske egenskaper, interesse for verdipapirmarkedet, kommersiell legning og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Høyt faglig kunnskapsnivå er en forutsetning. Stillingene krever for øvrig god arbeidsmoral, samt effektivt samarbeid med kollegaer.  

For den rette kandidat tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø, dyktige kollegaer og tidlig ansvar. Arbeidssted vil være selskapets lokaler i Oslo, men det må påregnes en del reisevirksomhet. Vi oppfordrer kvinner og menn, nyutdannede, og de med 1-2 års arbeidserfaring å søke. «Summer internship» er for studenter som har fullført tre eller fire års høyere utdannelse.

Søknaden registreres her og inkluderer søknadstekst, CV, karakterer tilbake til og med VGS, samt øvrige dokumenter. Merk søknadsteksten med ønsket stilling («Investment Banking», «Research» eller «Summer interns»). Ved eventuelle spørsmål angående registrering av søknaden, send en mail til karriere@sb1markets.no.

Søknadsfrist er 20. august 2021, men vi oppfordrer kandidater til å søke fra 1. august. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

Stillingsannonse.pdf

Kontaktperson Innvestment Banking

Thomas Løberg
Mob: +47 454 48 988
E-mail: thomas.loberg@sb1markets.no

Kontaktperson Research

Petter Kongslie
Mob: +47 984 11 080
E-mail: petter.kongslie@sb1markets.no


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans