Regnskapscontroller

Vi søker en faglig ambiøs Regnskapscontroller som vil være med å utvikle selskapet videre

Inviso Gruppen er en teknologidrevet markedsledende tilbyder av innhold til boligsalgsprosessen. Våre tjenester inkluderer foto, video, dronetjenester, plantegninger, konsulenttjenester, digitale visning-løsninger og digital markedsføring av bolig. Selskapene ble etablert i 2004 og har i dag ca. 60 ansatte og over 180 tilknyttede fotografer. Selskapet er eid av EXP Group og inngår i en portefølje av selskaper som tilbyr visualiseringstjenester for alle typer eiendom. For mer informasjon se www.inviso.no, invisomedia.no, vycom.no og www.expgroup.no


Inviso er i vekst og ønsker å styrke sitt økonomiteam med en faglig dyktig og selvstendig Regnskapscontroller. Som Regnskapscontroller vil du jobbe med varierte arbeidsoppgaver innenfor regnskap, med fokus på kvalitetssikring og effektivisering av regnskapsprosessene i selskapet. Selve regnskapet er outsourcet til tredjepart, og du vil være et viktig bindeledd mellom regnskapsfører og ledelsen i selskapet. Hos oss vil du oppleve en variert arbeidshverdag i et dynamisk miljø, der du har mulighet til å utgjøre en forskjell. Du vil bli en del av en økonomi- og regnskapsavdeling på tre personer og rapportere til Group CFO.

Arbeidsoppgaver:

  • være sentral i regnskapsavslutningen, månedlig og årlig
  • bistå i den løpende rapporteringen
  • bistå med rapportering til eksterne interessenter, fast og ad hoc
  • vurdering av skatte- og avgiftsmessige spørsmål
  • bistå i selskapets lønnsbehandling
  • bidra til forbedring og effektivisering av prosesser innen regnskap- og rapporteringsområdet
  • ad hoc oppgaver og prosjekter

 
Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse
  • minimum fire års relevant erfaring
  • solid regnskapsforståelse
  • god systemforståelse og gode ferdigheter i Excel 
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i rollen bør du være nøyaktig, strukturert og ha god gjennomføringsevne. Du er opptatt av kvalitet i det du leverer og er ansvarsbevisst. Du trives med å jobbe selvstendig, men samarbeider også godt i team. Videre er du ikke redd for å ta initiativ og har et stort ønske om å utvikle deg innenfor regnskapsfaget. Godt humør og stå på-vilje vektlegges også.

Vi tilbyr:
For rett kandidat tilbyr Inviso et dynamisk miljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du komme inn i et miljø der vi er glade i å ta i et tak og sammen jobbe mot et felles mål. Vi er kreative, løsningsorienterte og er opptatt av å skape et godt sosialt miljø og trivsel på arbeidsplassen. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People John Ola Solheim på mobil 909 91 137 / john.ola.solheim@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Annet, Eiendom / Eiendomsmegling