PwC Nordvest søker erfarne revisorer i Sogn og Fjordane

- Bli med oss på en spennende endringsreise innen revisjonsfaget!

Har du erfaring med revisjon eller økonomi, og er nysgjerrig på en stilling i PwC?

PwC Nordvest vokser og søker nå flere revisjonsmedarbeidere til våre kontorer i Førde,Florø,Sogndal, Sandane, Måløy og Stryn.

PwC Nordvest er det ledende revisjonsmiljøet i Nordvest. Flere av våre kunder er ledende aktører i sine bransjer både lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi arbeider målrettet med å bygge lokal kompetanse og har et tverrfaglig og hyggelig miljø med ca 85 ansatte innenfor rådgivning, revisjon og advokattjenester. Vi har kontor i Ålesund, Molde, Ulsteinvik, Stryn, Måløy, Sandane, Førde, Florø og Sogndal. 

PwC tilbyr deg en utfordrende og spennende jobb i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt. Hos oss har vi fokus på personlig og faglig utvikling, og vi vil gi deg muligheter som trigger din motivasjon, samtidig som vi skaper resultater sammen. Som revisor i PwC vil du få bidra inn i et variert spekter av prosjekter, og vil få anledning å jobbe sammen med oss og våre kunder for å løse fremtidens utfordringer.

Nye muligheter

Vi er midt i en spennende endringsreise innen revisjonsfaget og vi trenger mennesker som kan tenke nytt og tør å utfordre. Vi mener nemlig at endringene byr på store muligheter og vi jobber med å være først ute med nye innovative verktøy og kunstig intelligens. Vi jobber derfor i større grad tverrfaglig med både vår teknologiavdeling og våre andre fagdisipliner i kompetansehuset PwC.


Ønsker du å bli med på den spennende endringsreisen revisoryrket står i?

Vi søker deg som vil kjenne deg igjen i flere av punktene under:

 • Siviløkonom, master i økonomi og administrasjon/ regnskap og revisjon, revisor eller tilsvarende utdanning. Spesielt kvalifiserte BSc utdannede vil også bli vurdert
 • Faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske fag
 • Noen års erfaring fra revisjon eller annen økonomistilling (2+ år) 
 • Blir motivert av å jobbe tverrfaglig og løse komplekse utfordringer
 • Er læringsvillig og nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
 • Markedsorientert og evner å se muligheter
 • Analytiske ferdigheter
 • God forretningsforståelse
 • Gode samarbeids- og relasjonsegenskaper
 • Høy grad av integritet
   

Hva kan PwC tilby deg?

I PwC får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos ledende virksomheter, både i offentlig og privat sektor. Du blir du del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. 

Spørsmål til stillingen kan rettes til Jan Ove Helle på tlf 952 61 333 

Søknadsfrist: 5. August 2021

Oppstart etter avtale.

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Regnskap / Revisjon