Forretningsorientert Business Controller

Avarn Security (tidligere Nokas) er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør til offentlige og private virksomheter samt til privatmarkedet. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, alarm- og tekniske sikkerhetsløsninger, industrivern og sikkerhetsberedskap til kontroll- og rådgivningstjenester.
Konsernet har rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland og forventer å omsette for NOK 8.1 milliarder i 2020.


Avarn Security vokser videre og søker nå en forretningsorientert, analytisk og fremoverlent Business Controller for forretningsområdet Aviation. Stillingen vil jobbe tett med ledergruppen i Aviation og være en del av et større controllerteam. Du vil bidra til å utvikle organisasjon ved å sikre at selskapet når sine finansielle og operasjonelle mål gjennom god økonomistyring, og rapporterer til Økonomidirektør

Arbeidsoppgaver

 • være ansvarlig for i måneds-, kvartals- og årsrapportering
 • være ansvarlig for prognose- og budsjettarbeid
 • utarbeide finansielle og forretningsmessige analyser til lokal og sentral ledelse
 • bidra til å bedre styringsinformasjon og iverksette forbedringsprosesser i samarbeid med drift
 • være samarbeidspartner for drift på økonomisk oppfølging og utvikling
 • være samarbeidspartner for ledelsen i Aviation for å bidra til en god lønnsomhetsutvikling
 • aktivt delta i Controller-teamet med intern sparring og kunnskapsdeling på tvers av forretningsområder

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på masternivå med gode akademiske resultater
 • minimum 2 års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller consulting 
 • god forretningsforståelse og forståelse av hva som driver tallene
 • meget gode ferdigheter i Excel og interesse for IT/systemer
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er utpreget analytisk og kommersiell og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du har høy gjennomføringsevne, og du evner å kommunisere analyser på en enkel og forståelig måte gjennom å omgjøre tall til innsikt. Videre er du initiativrik og nysgjerrig av natur, selvgående og evner å drive prosesser både på egenhånd og i samarbeid med andre. Du forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo og høye krav, og du må kunne skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. Evne til å identifisere forbedringer og effektiviseringstiltak og at du brenner for å bruke data og digitale verktøy til å skape innsikt som vil forenkle og forbedre arbeidsprosesser og beslutninger er egenskaper som verdsettes høyt.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Avarn Security tilby en sentral og faglig utfordrende rolle i et fremoverlent konsern i vekst. Det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy. Arbeidsmiljøet beskrives best som hyggelig og profesjonelt uformelt, og du vil jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer. Arbeidssted er konsernets hovedkontor på Brobekk, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Annet, Annet Bransje