Group Financial Controller til Nordens hurtigst voksende mobilselskap

Hver dag bruker mer enn 650 000 kunder ice mobilnett til å ringe, streame, snappe, og chatte. Siden 2009 har vi levert unik arealdekning til mobilt bredbånd, og i 2015 lanserte vi mobiltelefoni og ble landets tredje mobiloperatør. Vi er Europas raskest voksende operatør og vi bygger Norges mest moderne mobilnett som er klargjort for 5G.

Great Place to Work: I 2018, 2019 og 2020 ble ice kåret til å være blant topp 10 av Norges beste arbeidsplasser, og i 2021 fikk ice 4. plass gjennom Great Place to Work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap!


Ice er i vekst og søker nå etter en ny Group Financial Controller til sitt finansielle team. Vi ser etter deg som er tillitvekkende og engasjert, og som trives med varierte arbeidsoppgaver. Du jobber godt med andre på tvers av fagfelt, og du løser oppgaver effektivt og smidig. I tillegg er du god på å skape orden og oversikt.

Arbeidsoppgaver:

 • delta i månedlig konsernrapportering, herunder konsolidering, elimineringer, avstemminger og analyser
 • delta i utarbeidelse av kvartals- og årsrapporter
 • delta i å etablere og vedlikeholde accounting guidelines, policies and procedures
 • bidra i interne oppgaver knyttet til konsernregnskapene, herunder utarbeidelse av utkast til nødvendige dokumenter for å sikre gjennomføring
 • ad hoc oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning, minimum bachelornivå
 • 2-5 års erfaring, gjerne med erfaring fra regnskap/revisjon
 • god regnskapsforståelse, gjerne med erfaring eller ønske om å jobbe med IFRS og konsolidering
 • positivt med kjennskap til børsnoterte foretak
 • nøyaktig språk og god fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
 • god systemforståelse og -interesse, herunder god kjennskap med Excel som arbeidsverktøy

Personlige kvalifikasjoner:
For å lykkes i rollen må du være faglig sterk, selvstendig, analytisk og løsningsorientert, med fokus på detaljer og nøyaktighet.  Du jobber strukturert og er pliktoppfyllende. Du har gode samarbeidsevner, er tillitsvekkende og liker å skape gode relasjoner på tvers av organisasjonen.


Vi tilbyr:

 • mulighet til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • positivt og uformelt arbeidsmiljø
 • mulighet til å definere din egen arbeidsdag og rolle
 • faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode

Om arbeidsgiveren
Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg og alle mobilkunder i Norge. Gjennom seks korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 650 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad. Du er grunnen til at vi hver dag går på jobb med et ektefølt ønske om å gjøre en forskjell! I 2018, 2019 og 2020 ble ice kåret til å være blant topp 10 av Norges beste arbeidsplasser, og i 2021 fikk ice 4. plass gjennom Great Place to Work. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.

 


Lignende søk: Bank & Finans, IT / Tech /, Telekommunikasjon