Advokatfirmaet PwC i Bergen vokser og ser etter deg som vil litt mer!

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Advokatfirmaet PwC AS består i dag av totalt ca 200 ansatte fordelt på 7 kontorer: Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Førde og  Ålesund. Vi utgjør dermed et av Norges største private forretningsjuridiske-, skatte- og avgiftsmiljø. Vi er en del av et verdensomspennende nettverk og en stor del av oppdragene utføres som en del av internasjonale team. Vi samarbeider tett med våre kollegaer i andre forretningsområder i PwC (rådgivning og revisjon).

 Med dette utgangspunktet satser Advokatfirmaet PwC offensivt. Vi skal knytte til oss mennesker med den spisskompetansen bedriftene og offentlig sektor i vårt distrikt etterspør og bygge robuste fagmiljø. Vi ser etter deg som setter kunden i fokus og identifiserer handlingsrommet i en sak heller enn å fokusere på begrensningene. 

Advokatfirmaet PwC AS har et av de største fagmiljøene i Norge innen finansjuridiske -og compliance tjenester for mange ulike bransjer.  Vi opplever økt oppdragsmengde fra våre kunder og søker nå to personer som vil være med å utvikle vårt advokatkontor i Bergen. Vi søker etter en kandidat som ønsker å arbeide med ulike problemstillinger innenfor flere juridiske områder, men med fokus på regelverk for finansbransjen. For denne stillingen tar vi imot søknader både fra erfarne og nyutdannede. Videre ser vi etter en nyutdannet jurist som ønsker å arbeide bredt innen forretningsjuridiske emner, blant annet selskapsrett, fast eiendom, arbeidsrett, konkurranserett og kontraktsrett. Vi ser etter deg som vil litt mer!

Er du vår kandidat?

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

 • Master i rettsvitenskap med gode akademiske resultater 
 • Erfaring fra finanssektoren eller arbeid med anti-hvitvasking og bekjempelse av økonomisk kriminalitet, eller interesse for å arbeide med dette
 • Gode kunnskaper i norsk og engelsk - både skriftlig og muntlig
 • Systematisk og strukturert
 • Sterke analytiske evner
 • Evne til å se sammenhenger og identifisere risiko
 • Evne til å arbeide selvstendig
 • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner
   

Du vil få mulighet til å arbeide med følgende: 

 • Løpende rådgiving til våre kunder innen finanssektoren, blant annet rådgivning innen finansjuridisk regelverk og herunder særlig hvitvaskingsregelverket 
 • Løpende rådgivning i en rekke forretningsjuridiske områder, blant annet selskapsrett, fast eiendom, arbeidsrett, konkurranserett og kontraktsrett
 • Bistå i videreutvikling av vårt advokatkontor i Bergen
   

Hva kan PwC tilby deg?
I PwC får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos solide kunder, både i offentlig og privat sektor. Du blir del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Du får muligheten til å jobbe med en spennende kundeportefølje i et av Norges ledende kompetansemiljøer.  PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons og forsikringsordninger.

Tilleggsinformasjon:

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen innen finans rettes til Daniel Næsse (971 75 717) eller Max Ekornrud Gudmundsen (90986705) og spørsmål til stillingen innen forretningsjus rettes til Jan Egill Wendelboe Aarø (40639603) (forretningsjuridisk)

Søknadsfrist: 08.08.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist