Advokatfirmaet PwC søker deg som ønsker å jobbe med skatt og transfer pricing på Sørlandet

Ved vårt kontor i Kristiansand er vi nå på utkikk etter 1-2 medarbeidere  (jurist/advokat/ advokatfullmektig/økonom) med hovedvekt innenfor områdene internasjonal skatt og transfer pricing. Vi jobber tett sammen på tvers av regioner og tjenesteområder og søker deg som ønsker å bidra til å gjøre laget vårt enda bedre. Er du nyutdannet eller har noen års arbeidserfaring kan dette være muligheten for deg. Er du fremoverlent, nysgjerrig og ønsker å utvikle deg både faglig og personlig? Vi kan love deg spennende og utfordrende oppgaver innen et fagområde i stadig utvikling. Vi jobber tett med våre kolleger i utlandet og arbeidshverdagen er preget av høyt tempo, inkluderende og særdeles hyggelig arbeidsmiljø samt varierte prosjekt for spennende, nasjonale og internasjonale kunder. 

Skatt har blitt en strategisk nøkkelfaktor for både nasjonale og internasjonale selskap. Det betyr at rollen som skattefaglig rådgiver aldri har vært viktigere – eller mer givende. Strukturering og prising av konserninterne transaksjoner er en av de største utfordringene til multinasjonale konsern og er høyt på agendaen til skattemyndighetene nasjonalt og globalt. Regelverket på området er i kontinuerlig utvikling og grenseoverskridende transaksjoner påvirkes av både norske og internasjonale lover og regler.

Vi søker personer med følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

 • Juridisk embetseksamen (cand.jur) eller master i rettsvitenskap/ Utdanning innen økonomi/finans, fortrinnsvis på masternivå. 
 • Har stor interesse for internasjonal skatt, transfer pricing og rådgivning
 • Initiativrik og fremoverlent 
 • Har god kommersiell sans og evne til å se kundens behov
 • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk
 • Høy grad av faglig og personlig integritet
 • Nysgjerrig og interessert i å jobbe med digitale løsninger
   

Din hverdag hos oss:

Sammen med engasjerte og kunnskapsrike kolleger i alle våre tjenesteområder vil du få muligheten til å jobbe i et større kompetansemiljø i Norge og også globalt. Som rådgiver innen internasjonal skatt og transfer pricing vil arbeidsoppgavene være varierte, og blant annet vil du:

 • Løse komplekse skattespørsmål for multinasjonale konsern
 • Oppkjøpsprosesser og grenseoverskridende restruktureringer
 • Optimalisering av verdikjeder, herunder utvikling, vurdering og implementering av policy for transfer pricing 
 • Avtaler og transfer pricing dokumentasjon
 • Analyser, benchmarks og prisingsmodeller
 • Bokettersyn og internasjonale prosesser som MAP/APA
 • Bistå i tilbudsprosesser
 • Avholdelse av kurs internt og eksternt
 • Videreutvikling av vårt nasjonale nettverk med lokal forankring på Sørlandet
   

Advokatfirmaet PwC AS består i dag av mer enn 200 ansatte fordelt på 8 kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Førde, Trondheim og Ålesund. Vi utgjør dermed et av landets største advokatfirmaer, og er ledende innenfor kjerneområdene skatt, avgift, selskapsrett og transaksjonsstøtte. I Kristiansand er vi 15 medarbeidere som jobber med problemstillinger knyttet til skatt, avgift og generell forretningsjus. Vi er en del av et verdensomspennende nettverk og en stor del av oppdragene utføres som en del av internasjonale team. Vi samarbeider dessuten tett med våre kollegaer på andre forretningsområder i PwC (revisjon, regnskap og rådgivning).

Advokatfirmaet PwC kan tilby:

Ved å være en del av Advokatfirma PwC får du jobbe med inspirerende og meningsfylte prosjekter med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Vi har en bred kundeportefølje som består av både store og mindre norske og internasjonale selskaper på tvers av samtlige sektorer. Du vil bli en del av vårt globale nettverk av spesialister innen et internasjonalt tjenesteområde. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av kunder og bransjer. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemelding, samt kursing for å sikre kompetanseutvikling. Videre vil du være en del av et tverrfagllig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. 

PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. 

For rette kandidat kan vi tilby oppstart ved vårt Oslo-kontor ifm flytting til Sørlandet.

Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

Spørsmål til stillingen rettes til Stine Thoresen, stine.thoresen@pwc.com, +47 98837661 eller Eivind Falck-Ytter, eivind.falck-ytter@pwc.com, +47 95260090.

Søknadsfrist: 15. august. Søknader vil bli behandlet fortløpende

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist