PwC Måløy søker revisor

PwC Nordvest vokser  og vi søker etter deg som ønsker å jobbe med revisjon i et kompetent og hyggelig miljø på vårt kontor i Måløy . Vi oppfordrer både deg som er nyutdannet og erfaren til å søke dersom du ønsker å bidra til å utvikle Norges mest unike kompetansemiljø på området. Vi kan love deg et utviklende fagmiljø, og mange spennende kundeoppdrag. 

PwC i Nordvest er det ledende miljøet i vår bransje. Vi arbeider målrettet med å bygge lokal kompetanse og har et tverrfaglig og hyggelig miljø med ca 80 + rådgivere, revisorer og advokater. Vi har kontor i Førde, Florø, Sogndal, Måløy, Stryn, Sandane, Ålesund, Molde og Ulsteinvik.

Hos oss er det viktig med en kombinasjon av tjeneste kompetanse og bransjeerfaring. Flere av våre kunder er ledende aktører i sine bransjer både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Er du den vi ser etter?

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske og/eller teknologiske fag
  • Analytiske egenskaper
  • Forretningsforståelse, med evne til å se muligheter og handlingsrom
  • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner
  • Høy grad av integritet
  • Kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk
     

Hva kan PwC tilby deg?

I PwC får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos solide kunder, både i offentlig og privat sektor. Du blir du del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons og forsikringsordninger.

Om PwC: 

De bedriftene som endrer verden er de som vil det mest. De som har de mest nysgjerrige menneskene. De som gjør det lille ekstra. PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner og lokale kontorer i Norge, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

Tilleggsinformasjon:

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Jan Ove Helle|  tlf: 95 26 13 33.

Søknadsfrist: 08.08.2021 

Søk ved å bruke vårt elektroniske søknadsskjema innen 8.August og legg ved CV, søknad, karakterutskrift og relevante attester.

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.


Lignende søk: Konsulent, Bank & Finans, Regnskap / Revisjon