Markedssjef

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

En av Bergens ledende eiendomsaktører søker Markedssjef

Rasmussen Eiendom AS, et selskap i Strømberg Gruppen, har ambisiøse mål og har over flere år hatt en kraftig vekststrategi. Ny Markedssjef forventes å sikre fortsatt hurtig, lønnsom vekst med høy tilfredshet hos våre leietakere. Videre vil du få ansvar for å utvikle konsernets digitale plattform på tvers av selskapene. Du har erfaring fra ulike roller innen utvikling og drifting av eiendom og trives med å være operativ i et selskap som preges av en flat struktur.

Som person er du analytisk, serviceorientert og med god eiendoms- og forretningsforståelse. Du er av natur proaktiv, løsningsorientert, og trives i et hektisk miljø. Du kan vise til gode resultater innen eiendom og er vant til å lykkes med løsninger til offentlige og private interessenter. Du har personlig erfaring innen utvikling av digitale plattformer, nettsider og digital markedsføring.

Vi tilbyr en sentral rolle i et konsern med betydelig vekst, store personlige utviklingsmuligheter, faglig utfordrende rolle og konkurransedyktige vilkår. Arbeidssted er Bergen, men en del reisevirksomhet må regnes med.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Geir Lislerud tlf. 975 59 052.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no innen 9. august 2021.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Om selskapet
Strømberg Gruppen er et av Bergens ledende virksomheter målt etter omsetning og lønnsomhet. I 2020 omsatte selskapet for 2,4 mrd. Konsernets kjernevirksomhet består av eiendomsutvikling, salg av lastebiler og busser, produksjon og salg av lastebilpåbygg, samt transportrelatert utstyr og handelsvarer. I tillegg kommer shipping og investering innen ulike verdipapirer. Eiendomsvirksomheten har hatt kraftig vekst, med en rekke signaturbygg nasjonalt. For å videreutvikle vekst med høy tilfredshet hos profesjonelle leietakere, samt utvikling av konsernets digitale plattform søkes nå Markedssjef.


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk, Eiendom / Eiendomsmegling