Simployer søker Head of Group Accounting

Simployer (tidligere Infotjenester) ble grunnlagt i 1985 med en visjon om å gjøre det enkelt å være en god arbeidsgivere. Selskapet tilbyr virksomheter ekspertise og løsninger for styring og utvikling av arbeidsstyrken gjennom beslutningsstøtte, HR-systemer og opplæring.

Vi tilbyr unik kompetanse på fagfelt som blir stadig viktigere for alle typer virksomheter: Hos oss får du kontinuerlig oppdatert informasjon om gjeldende lover, regler og forordninger knyttet til personal, lønn og regnskap. Og vi leverer unike HRM-løsninger for utvikling av bedriftens viktigste ressurs, menneskene. Nå forener vi disse fagområdene og blir en enda viktigere leverandør av kompetanse som er kritisk viktig for deg.

Selskapet hadde en omsetning på ca. 418 mill. i 2020 og har rundt 300 høyt kvalifiserte ansatte lokalisert i Sarpsborg, Kristiansund, Stockholm, Gøteborg og Gdansk. Ferd er hovedeier av selskapet. For mer informasjon se www.simployer.no


Simployer søker nå etter en faglig dyktig og fremtidsrettet Head of Group Accounting. Det er en spennende tid å bli en del av selskapet gitt våre transformative planer og fremtidige vekstambisjoner. Som Head of Group Accounting vil du ha ansvar for å lede, motivere og videreutvikle egne medarbeidere, samt lede arbeidet med å etablere effektive arbeidsprosesser og systemer i regnskapsfunksjonen. Teamet består av åtte direkterapporterende, hvorav to sitter i Sverige. Stillingen rapporterer til CFO og arbeidssted vil være på hovedkontoret i Sarpsborg.

Hovedansvar og oppgaver

 • personal- og fagansvar for konsernets regnskapsavdeling
 • sikre tidsriktig periodeavslutning og finansiell rapportering med høy kvalitet, herunder rapportering til ledelse, styret og eiere i samarbeid med Business Controlling teamet
 • være ledende i arbeidet med å sikre effektive og gode prosesser, rutiner, internkontroll og systemer knyttet til økonomi og regnskap
 • daglig likviditetsoppfølging
 • videreutvikle og følge opp relevante rapporteringssystem
 • ansvarlig for årsoppgjørsprosessen
 • kontakt og koordinering med ekstern revisor
 • ad hoc prosjekter (e.g. bidra i M&A prosesser og digitaliseringsprosjekter)

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse innen økonomi, fortrinnsvis Master i revisjon og regnskap (MRR) eller tilsvarende
 • minimum 8 års relevant erfaring, fortrinnsvis med bakgrunn fra anerkjent revisjonsselskap i kombinasjon med operativ erfaring
 • faglig sterk innen regnskap, skatt og avgift
 • erfaring med ledelse av team
 • bred innsikt i effektive og gode arbeidsprosesser og systemer/verktøy som kan understøtte dette
 • god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne, flink til å fremstille og kommunisere økonomiske tall og materiale

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er initiativrik, strukturert og har en proaktiv tilnærming til dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Den ideelle kandidaten trives med mange baller i luften og innehar stor evne og vilje til å skape positiv utvikling og fremdrift. Det vektlegges at du har gode kommunikative egenskaper og at du samarbeider godt med andre, samtidig som du evner å sette retning og utfordre i situasjoner der det er nødvendig. 

Vi tilbyr
Simployer tilbyr en sentral og utfordrende stilling i et selskap med vekstambisjoner og hvor den rette kandidaten vil få stor mulighet for påvirkning og innflytelse. Arbeidsmiljøet beskrives som kommersielt, fremoverlent og ujålete. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Svenn-Erik Warholm på 917 37 272  eller sew@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon