PwC Cyber Threat Operations søker erfarne Red og Blue Teamere

Vil du være med å bygge PwCs tjenester innen hendelseshåndtering og penetrasjonstesting?

 

 PwC er et norskeid konsulenthus som jobber med ledende aktører i en rekke bransjer. Vårt viktigste satsningsområde globalt er Cyber Security, og vi har bygget en sterk fagavdeling innen området. Nå trenger vi flere talenter til avdelingen Cyber Threat Operations for å styrke våre kapabiliteter innen red teaming, hendelseshåndtering og cyber threat intelligence. Er dette deg?

Du er en person som er genuint interessert og ønsker å lære i team med de beste. Du er teknisk kompetent, behersker ulike programmerings- og scripte-språk, og deltar gjerne i CTFer og bug bounty-programmer for å forstå teknologi og å utfordre deg selv.

Du har kanskje erfaring fra nettverksdrift eller utvikling, eller kanskje du har jobbet som konsulent et annet sted, men nå ønsker du nye utfordringer, og å jobbe i et team som står opp om morgenen for å bygge tillit i samfunnet og løse viktige problemer.

Hvis dette høres interessant ut er du kanskje den vi er på utkikk etter.

Det viktigste du skal gjøre i denne stillingen er å bistå i utviklingen av PwC Cyber Threat Operations. I praksis betyr dette at du skal gjøre følgende:

  • Utvikle verktøy, teknikker, metodikk og prosedyrer som kreves av Red og Blue Team i verdensklasse
  • Delta i oppdrag for PwCs kunder. Som en del av dette må løse tekniske problemer, gjennomføre systematiske og etterprøvbare tester, dokumentere funn, og jobbe i tverrfaglige team, og ikke minst evne å kommunisere det vi gjør til både ledergrupper og tekniske publikum
  • Bygge og forvalte relasjoner i sikkerhetsmiljøet i inn- og utlandet, delta i interessegrupper, publisere åpen kildekode, og mye mer
     

Kvalifikasjoner vi ser etter

For å lykkes i denne rollen tror vi du trenger noen års erfaring (to-ti års erfaring) med informasjonssikkerhet. Du bør ha god kjennskap til ulike typer trusselaktørers operasjonsmønster. Du forstår at god kunnskap om operativsystemer, nettverk og teknikker for å rive fra hverandre eller lage skadevare er viktig. Sannsynligvis kan du noe om skytjenester (Azure, GCP, AWS osv). Du har erfaring med scripting, programmeringsspråk og rammeverk som for eksempel Powershell, Bash, Perl, Python, Go, C++, C#, Java eller liknende.

Du har høyere relevant utdanning innen informatikk eller IT, og kanskje du har relevante sertifiseringer eller kurs fra f.eks. Microsoft, Amazon, Google, Cisco, Offensive Security eller SANS, for å nevne noen.

Det viktigste vi ser etter er ildsjeler som er motivert for å bli med oss på en reise, og som liker utfordringer.

Hva kan du forvente av oss?

Vi kan ikke love deg en lett jobb. Vi kan derimot love deg at du skal løse vanskelige oppgaver sammen med noen av de flinkeste fagfolkene innen cyber security i landet. Hvis du jobber med oss, kan du forvente at du blir del av et selskap som setter samfunnsansvar, innovasjon og folk i sentrum. Du får utviklet deg både faglig og personlig – hver dag. Noe reising må påregnes i forbindelse med oppdrag, avhengig av kundens behov.

Om PwC

PwC er et norskeid konsulenthus som jobber med ledende aktører innen telecom, helse, retail, bank og finans, offentlige virksomheter og industri. PwC Cyber Security er svært teamfokuserte og selger ikke ut enkeltpersoner til kunder.

Vi har tverrfaglige team som gir kompetansemuligheter til å forme sin egen fremtid basert på det en selv utvikler. Dette gir stor grad av autonomi. PwC har et stort sikkerhetsmiljø med ca. 4 000 sikkerhetskonsulenter på verdensbasis.

Analysebyrået Forrester har også nylig kåret PwC til en av de ledende selskapene innen cyber security i verden.

Les mer om denne kåringen

Likestilling og mangfold

PwC har en klar målsetning om å tiltrekke, ansette, utvikle og beholde et større mangfold av talenter. Mangfold beriker vår organisasjon og måten vi jobber med kunder og samfunn. Vårt mål er derfor å ha ansatte med variert utdanning, kjønn, alder, etnisitet og bakgrunn. Internasjonal erfaring anses som en fordel ettersom kontakt med kunder og kollegaer i andre land er en naturlig del av vår hverdag. Mer enn 15 ulike nasjonaliteter er representert i PwC Norge i dag.

Les mer i vår bærekraftsrapport: https://www.pwc.no/no/om-oss/baerekraftsrapport.html#mangfold-og-likestilling

 

 Vil du vite mer?

Høres dette interessant ut? Har du lyst til å vite mer? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Jan Henrik Schou Straumsheim

Direktør | Leder Cyber Threat Operations

+47 41 52 62 90

jan.straumsheim@pwc.com

Søknadsfrist 30.06.2020.

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen


Lignende søk: Tech, IT / Tech /, Rådgivning / Konsulenter