PwC Bergen søker nyutdannede og juniorer til M&A/ Corporate finance med oppstart høst 2021

Ønsker du å starte karrieren din som rådgiver innenfor Corporate finance i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innenfor ulike bransjer? Vår transaksjonsavdeling i Bergen vokser, og vi har har behov for flere nyutdannede, men også deg som har 1-2 års arbeidserfaring. 

Å begynne som rådgiver i PwC Deals/ M&A gir deg innsikt i hele transaksjonsprosessen. Hos oss vil du raskt bidra på et variert spekter av spennende kundeoppdrag for små og store selskaper innen ulike bransjer. Vi  bistår bedrifter og deres eiere gjennom alle finansielle, strategiske og prosessmessige aspekter i forbindelse med kjøp og salg av virksomheter, fisjoner/fusjoner, gjeldsfinansiering, management buy-outs, kapitalanskaffelser o.l.

Er du den vi ser etter?

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

 • Master innenfor økonomi/finans/industriell økonomi med svært gode akademiske resultater
 • Utmerkede muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Initiativrik og utadvendt med god mellommenneskelig forståelse og gode relasjonsegenskaper
 • Analytisk og detaljorientert med forretningsmessig teft
 • En lagspiller som jobber godt i team
 • Høy grad av integritet
 • Målbevisst og resultatorientert
   

 Arbeidsoppgaver vil inkludere blant annet:

 • Transaksjonsprosessen fra A-Å
 • Analyse av ulike bransjer og selskaper
 • Identifisere og evaluere nye transaksjonsmuligheter
 • Finansiell modellering og verdsettelse av selskaper
 • Forberede og utarbeide presentasjonsmateriale (selskapspresentasjoner, markedsrapporter o.l.) i forbindelse med prosjekter og markedsanalyser
   

Arbeidsstedet er i Bergen, men noe reisevirksomhet må påregnes. Det norske Corporate Finance teamet samarbeider tett med PwCs Globale Corporate Finance nettverk som består av et internasjonalt team med mer enn 2.500 M&A rådgivere globalt. Vårt unike nettverk av erfarne medarbeidere dedikert til transaksjonsrådgivning, gjør oss til den ledende Mid-Market Corporate Finance rådgiveren globalt og i Norden målt i antall transaksjoner, hvor ca. 40% av alle transaksjoner vi er involvert i skjer på tvers av landegrenser.

Hva får du av oss?

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Fra dag én blir du en del av et faglig sterkt kompetansemiljø, og får på kort tid innsikt i, og erfaring fra, et stort spekter av fagområder og bransjer. 

Skal du søke?

Har du tidligere søkt deg til andre tjenesteområder fordi du ikke anså Deals/M&A som en mulig karrierevei, ber vi om at du opplyser i søknaden om når du søkte. Fortell oss også gjerne hvorfor du ønsker å starte din karriere i M&A Bergen.

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF format. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Vi ber deg også besvare noen spørsmål i søknadsportalen. 

Første del av søknadsvurderingen består av ulike tester som skal besvares innen 23. juni klokken 09:00. Link til testene får du i bekreftelsesmailen du mottar etter innsendt søknad. Dersom du ikke mottar noen bekreftelsesmail på innsendt søknad innen et døgn er det særdeles viktig at du tar kontakt snarest, da vi ikke vurderer søknader uten fullstendig testresultat. Merk at fristen for å gjennomføre testene er senest 23.juni kl.09:00

Søknadsfrist: Tirsdag 22.06.2021. Intervjuer vil bli avholdt i uke 25 eller 26.

Ved spørsmål ta kontakt med Øyvind Kvinge på telefon 95 26 12 19, eller på e-post oyvind.kvinge@pwc.com


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter