Financial Controller til Aker Property Group

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Aker Property Group (APG) er et heleiet datterselskap av Aker ASA og representerer Aker-konsernets eiendomsinvesteringer. Siden etableringen i 2011, har APG utviklet ca. 150,000 kvm kontor-, hotell- og boligareal og forvalter en portefølje av industrieiendommer. APG er på jakt etter en kompetent økonom som kan fylle rollen som Financial Controller. Som Financial Controller vil du være en viktig bidragsyter i APGs økonomi-team og bidra til videreutviklingen av selskapets økonomi- og finansfunksjon. Du trives med varierte oppgaver i en liten økonomiavdeling, bestående av totalt 4 medarbeidere. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • månedlig og kvartalsvis avslutning og rapportering
 • perioderapportering for driftsselskaper i gruppen
 • bistå regnskapsfører og økonomisjef med gjennomføring av halvårlig konsernrapportering i henhold til IFRS
 • bidra i utvikling av selskapets internkontroll med utvikling, implementering og oppfølging av kontroller
 • løpende vurderinger av regnskaps-, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger
 • ad hoc rapportering, prognoser, analyser og regnskapsarbeid

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomiske utdannelse, bachelor eller master innen finans, regnskap og/eller revisjon
 • 3-4 års relevant erfaring fra controlling, revisjon eller regnskap. Erfaring fra eiendom- eller prosjektselskap er en klar fordel
 • solid regnskaps- og prosjektforståelse
 • svært gode ferdigheter i Excel og god systemkompetanse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
Vi søker deg som har stort fokus på detaljer og har et analytisk tankesett, men samtidig evner å se det store bildet. Gode sosiale egenskaper og en positiv holdning vektlegges. For å lykkes i rollen må du trives i et miljø med høyt tempo og korte beslutningsveier.


Vi kan tilby:
Vi kan tilby en spennende og variert stilling med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. APG har et godt arbeidsmiljø med motiverte kollegaer. Rollen setter krav til å kunne jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre. Selskapet holder til i flotte lokaler på Fornebu. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.

 

 


Lignende søk: Bank & Finans, Eiendom / Eiendomsmegling