Advokater og advokatfullmektiger til M&A og kapitalmarkeder

M&A og kapitalmarkeder


Har du lyst til å bli en del av Team Thommessen, og jobbe i et miljø preget av samarbeid og nytenkning?

Vi har behov for flere advokater og advokatfullmektiger til vår avdeling for Transaksjoner, som har en særlig interesse for M&A; verdipapirrett og selskapsrett. Vi ser gjerne at du har 2-4 års relevant erfaring. Nyutdannede er også velkomne til å søke.

Thommessen har spisskompetanse innen alle områder som blir berørt av en transaksjon, og har omfattende erfaring med å gi råd til Norges største og mest aktive virksomheter innenfor dette området. Vi er med hele veien, fra tidlige strategidiskusjoner til forhandlingsbordet, og til signering i en lang rekke norske og internasjonale salg og oppkjøp. I tillegg er avdelingen en av landets største og mest erfarne avdelinger for børsnoteringer, egenkapitalemisjoner, obligasjonsutstedelser, oppkjøp av børsnoterte selskaper og verdipapirrettslige spørsmål.

Blir du en del av vårt team, kan vi lov deg at du får jobbe med noen av Norges beste. Fra første dag.

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter.

Thommessen var først ute i sin bransje med å implementere og innarbeide profesjonell prosjektledelse som arbeidsmetodikk. Siden 2014 har vi utdannet alle våre medarbeidere innen prosjektledelse. På den måten er vi godt rustet til å sette sammen gode team som utfyller hverandre. Hos Thommessen får du kolleger som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss.

Det er viktig for oss å kunne tilby klientene våre juridisk rådgivning av topp kvalitet innenfor alle fagområder. Thommessen mottar jevnlig bekreftelse på det høye faglige nivået fra både norske og internasjonale ratingbyråer.


Kontaktpersoner:

Anne Therese Bogen

HR-sjef

995 17 223

anb@thommessen.no


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist