Advokatfirmaet PwC i Bergen/Stavanger ser etter deg som vil litt mer!

Advokatfirmaet PwC AS består i dag av totalt ca 200 ansatte fordelt på 7 kontorer: Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Førde og  Ålesund. Vi utgjør dermed et av Norges største private skatte- og avgiftsmiljø. Vi er en del av et verdensomspennende nettverk og en stor del av oppdragene utføres som en del av internasjonale team. Vi samarbeider tett med våre kollegaer i andre forretningsområder i PwC (rådgivning og revisjon).

Med dette utgangspunktet satser PwC offensivt. Vi skal knytte til oss mennesker med den spisskompetansen bedriftene og offentlig sektor i vårt distrikt etterspør og bygge robuste fagmiljø. Vi ser etter deg som setter kunden i fokus og identifiserer handlingsrommet i en sak heller enn å fokusere på begrensningene.

Er du vår kandidat?

Vi ser etter jurister med følgende kvalifikasjoner:

 • Juridisk kompetanse og erfaring innen merverdiavgift. 
 • Mer enn 3 års relevant erfaring 
 • Gode kunnskaper i engelsk
 • Initiativrik og interesse for å arbeide i team
   

Du vil få mulighet til å arbeide med følgende: 

 • Merverdiavgiftsrettslig rådgivning til spennende kunder, nasjonalt og internasjonalt 
 • Selskapstransaksjoner, nasjonalt og internasjonalt
 • Klagesaker og tvister mot skatteetaten 
 • Restrukturering, endringsprosesser
   

Hva kan PwC tilby deg?
I PwC får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos solide kunder, både i offentlig og privat sektor. Du blir del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Du får muligheten til å jobbe med en spennende kundeportefølje i et av Norges ledende kompetansemiljøer.  PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons og forsikringsordninger.

Om PwC:
De bedriftene som endrer verden er de som vil det mest. De som har de mest nysgjerrige  menneskene.  De som gjør det lille ekstra. PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner og lokale kontorer i Norge, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

Hver dag går mer enn 284 000 PWC- medarbeidere i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi 2000 mennesker representert ved 28 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Stian Roska Revheim, tlf 95261236 (Bergen),  eller Kjell Richard Manskow tlf 95261176 (Stavanger). 

Søknadsfrist:

11.06.2021

Arbeidssted:

Bergen eller Stavanger


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Advokat/jurist