PwC søker konsulenter innen informasjonssikkerhet

Vil du bidra i utviklingen av et sikkert og digitalt samfunn? Er du nysgjerrig, metodisk og analytisk? PwC søker nå etter flere rådgivere innen informasjonssikkerhet og personvern.

Om oss

PwC har et av Norges sterkeste fagmiljø innenfor konsulenttjenester. Våre rådgivere kombinerer informasjonssikkerhet med forretningsforståelse som gir merverdi for styre, toppledere og informasjonssikkerhetsledere.

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som er i starten av karrieren, og har minst to års erfaring med informasjonssikkerhet. Du er nysgjerrig og har lyst til å lære mer. Du drives av å løse komplekse problemstillinger, motiveres av faglig utvikling og være litt utenfor komfortsonen. Du har muligens levert risikovurderinger som konsulent, eller vært fagrådgiver i linja. Har du bidratt med rådgivning på internkontroll, eller gjennomført en internrevisjon? Eller har du vært rådgiver for utviklingsprosjekter, og gjennomført noen DPIAer?

Du har også:

  • Kjennskap til ISO 27001, GDPR, ISMS, GRC
  • Har gjerne tidligere erfaring med prosjektarbeid
  • Relevant masterutdannelse innen IT-sikkerhet, samfunnsvitenskapelige fag, juridiske fag, økonomi og revisjon
  • Svært gode norsk- og engelskferdigheter, både skriftlig og muntlig
     

Hvorfor jobber vi med informasjonssikkerhet? 

Det finnes knapt en virksomhet i Norge, offentlig eller privat, som ikke har digitalisering som en av sine aller høyeste prioriteringer. Parallelt ser vi noen teknologiske gjennombrudd som vil være enorme drivkrefter for endring: Cloud, Blockchain, Artificial Intelligence, Augmented Reality, Internet of Things og Robotics. Midt i omveltningen står et begrep sentralt: Tillit. Våre kunder, innbyggerne, ansatte, eiere, sektor- myndigheter: Alle forventer at data beskyttes, og at systemer er robuste med nødvendig sikring. Cybersikkerhet har definitivt rykket opp fra serverrommet til styrerommet, og ifølge PwCs CEO survey er norske toppledere mer bekymret for cybertrusler enn for pandemien. 

Hvem er vi i Cyber? 

Cyber Security & Privacy er i en spennende utviklingsfase med et stort potensiale for vekst. Vi leverer tjenester for våre kunder som risikovurdering, modenhetsvurdering, etablering av styringssystem, strategisk rådgivning, revisjon av informasjonssikkerhet, og due diligence av informasjonssikkerhet i forbindelse med oppkjøp og sammenslåinger. Vi ønsker å utvikle våre konsulenter til å bli blant markedets fremste rådgivere innenfor informasjonssikkerhet, og som konsulent hos oss tilbys du derfor faglig og personlig utvikling gjennom vårt «CYBER Academy». Du får også en unik tilgang til rammeverk og metodikk innenfor informasjonssikkerhet som er utviklet av våre eksperter på mange ulike fagområder over hele verden. 

PwC ble i 2020 kåret til verdens ledende rådgivningsselskap innen informasjonssikkerhet av Forrester. Cyber Security & Privacy er en prioritert tjeneste for PwC nasjonalt og internasjonalt.

 Hvorfor skal du søke?

Den viktigste grunnen til at du skal vurdere å søke jobb hos oss er muligheten til å jobbe i prosjekter som vil utvikle deg faglig og personlig. Du vil få muligheten til å jobbe med våre kunder som leverer kritiske samfunnsfunksjoner. Og- du får jobbe side om side med Norges fremste eksperter i personvern, granskning, risikostyring og sikkerhet. Hvis du sitter fast med en problemstilling- kan du ta kontakt på chat med en våre eksperter i USA, UK eller kanskje i Danmark. Etter jobb kan du være med i PwCs aktivitetsgrupper som klatring, løpegruppa, gaming, fotball mm. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bidrag til medlemsavgift på treningssenter, og selvsagt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Margrethe Rønning på telefon 478 54 383 / margrethe.ronning@pwc.com eller Lars Erik Fjørtoft på telefon 974 74 469 / lars.fjortoft@pwc.com. 

Søknadsfrist: 17.06.2021

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

 FOLKA VÅRE OG DERES ERFARINGER

Senior Manager 43 år; Nåværende oppdrag i PwC; sikkerhetsrådgiver i helsesektoren:

“Jeg har jobbet med rådgivning innen cybersikkerhet i PwC siden mai 2019 og har vært med på mange spennende oppdrag av ulik omfang i flere sektorer, eksempelvis helse, forsvar, utdanning og handel. Typiske oppdrag har vært innleid sikkerhetsleder, sikkerhetsrådgiver i prosjekt hos kunde, fasilitere risiko-workshops, og gjennomføre internrevisjon for kunder. Jeg har tidligere kun jobbet i offentlig sektor i linjen og bidratt i ulike interne prosjekter. I PwC har jeg fått muligheten til å dele mine erfaringer både internt og ut i markedet hos kunder og nettverket for øvrig.”

Manager 29 år; Nåværende oppdrag i PwC; sikkerhetsrådgiver i samferdselssektoren:

“Jeg startet i PwC for litt over ett år siden og har siden den tid fått deltatt og ledet mange ulike prosjekter. Prosjektene har bestått av alt fra modenhetsvurderinger og implementering av styringssystem til trusselvurderinger og internrevisjoner. Den siste perioden har jeg hatt gleden av å jobbe som sikkerhetsrådgiver inn mot samferdselssektoren. Det å kunne bidra til å sikre nasjonal kritisk infrastruktur, i tillegg til å ha en sentral rolle innen et av de største digitaliseringsprosjektene innen norsk samferdselssektor har vært både utfordrende og spennende. Det er slike prosjekt som gjøre det morsomt å jobbe i PwC, nettopp fordi vi bidrar til å utgjøre en forskjell i samfunnet!”

 Senior Associate, 27 år. 

“Jeg begynte i PwC under koronapandemien, og var forberedt på å at det kunne bli vanskelig å knytte nære relasjoner med kolleger og klienter. Dette gikk derimot overraskende bra; for noen folk som jobber i avdelingen! Kultur, bry seg og spille hverandre gode er en viktig ingrediens for ivaretakelse av de ansatte, og her leverer Cyber & Privacy. I tillegg til folkene er det også en faglig sterk avdeling hvor man får anledning til å utvikle seg faglig og personlig gjennom blant annet spennende kundeoppdrag og tjenesteutvikling. Som en del av Risk Advisory Services får man også gleden av å jobbe på tvers av avdelinger, noe som virkelig gjør at man forstår gevinsten av å være en del av kompetansehuset PwC .” 

Mer om oss:

https://www.pwc.no/cyber 

https://www.pwc.no/no/tjenester/sikkerhetstjenester.html

https://www.pwc.com/gx/en/issues/cybersecurity.html


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Rådgivning / Konsulenter