Nyopprettet stilling som Finansiell Controller til REITAN HANDEL AS

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

REITAN HANDEL er et handelsselskap og består av de fire sterke og selvstendige konseptselskapene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, REITAN CONVENIENCE og Uno-X Energi. REITAN HANDEL opererer innenfor dagligvare, kiosk og drivstoff i syv land og inneholder sterke merkevarer som REMA 1000, Narvesen, Pressbyrån, 7-Eleven, R-kioski, Lietuvos Spauda, Northland, Caffeine Roasters, Uno-X og YX. Samlet sysselsetter REITAN HANDEL 38 000 mennesker og har 3 849 utsalgssteder. Gjennom et tydelig kundefokus, sterke verdier og godt lokalt eierskap skal REITAN HANDEL være et ledende selskap innenfor varehandel i Norden og Baltikum.

REITAN HANDEL er heleid forretningsområde i REITAN. REITAN AS har begynt å utforske muligheten for å i fremtiden børsnotere og i den forbindelse gjøre en minoritetsandel av aksjene i REITAN HANDEL AS tilgjengelig for andre aksjonærer.


REITAN HANDEL søker nå en Finansiell Controller til økonomi- og finansavdelingen. Stillingen er nyopprettet og det vil være fokus på konsolidering, periodisk rapportering av regnskap og oppfølging av datterselskap. Du vil få en bred kontaktflate, og stillingen byr på god variasjon i arbeidsoppgaver. Stillingen rapporterer til konsernregnskapssjef og inngår i et større team med erfarne controllere i konseptene som du vil jobbe tett sammen med i en rekke oppgaver.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • delta i måneds-, kvartals- og årsoppgjørsrapportering – inkludert konsolidering, eliminering, avstemminger og analyser
 • delta i utarbeidelsen av prognoser
 • delta i utarbeidelse av kvartals- og årsrapporter
 • bistå konseptene i ulike oppgaver knyttet til konsernregnskap, herunder, skatt og transfer pricing
 • bidra i implementering og opplæring ved endringer i regnskapsprinsipper/retningslinjer
 • ad hoc problemstillinger innenfor konsernøkonomi

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, minimum på Bachelor-nivå
 • 2-5 års erfaring innen regnskap/revisjon eller controlling
 • god regnskapsforståelse
 • god systemforståelse og -interesse, herunder gode Excel-kunnskaper og gjerne erfaring med konsolideringsprogram. Vi benytter HFM som konsolideringsverktøy
 • solid muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er folkelig, nøyaktig og effektiv, og som ikke er redd for å ta tak i nye oppgaver og problemstillinger. Du stiller de riktige spørsmålene og jobber godt i team, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og sørge for fremdrift og resultatoppnåelse. Som person er du nysgjerrig og ser etter muligheter for forbedring, og du tør å utfordre det etablerte. Struktur og ansvarlighet samt en god porsjon stå-på-vilje vil også være viktige suksesskriterier.


Det tilbys
Dersom du er nysgjerrig og har et sterkt ønske om å lære mer, kan du nå få være med på en spennende reise og bidra med å forme selskapet på en god måte fremover. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted vil være Oslo.

Det er våre sterke verdier som driver oss – og vi jobber hardt og kontinuerlig for å oppnå visjonen om å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Dette gjør vi blant annet gjennom å rendyrke våre konsepters forretningsideer og ved å opprettholde og forsterke en kultur der vi motiverer til vinnerkultur og alltid holder våre kunder som den øverste sjefen. Skal du jobbe i REITAN HANDEL må du kunne kjenne deg hjemme i vårt tenkesett og trigges av de samme verdigrunnlagene som oss.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG