Controller til grønt vekstselskap innen ren hydrogenproduksjon

ZEG leverer teknologi og systemer for produksjon av rent hydrogen fra naturgass med integrert karbonfangst. Selskapet ble etablert i 2008, og er basert på teknologi utviklet på Institutt for energiteknikk (IFE). Vi tilbyr den mest kostnadseffektive løsningen for å erstatte bruk av fossil energi med rent hydrogen. ZEGs overordnede mål er å bidra til å nå de globale utslippsmålene gjennom utbredelse av ZEG teknologien. Selskapet er for tiden i ferd med å oppskalere og kommersialisere teknologien. Dette skjer i samarbeid med solide industrielle partnere og støttet av sterke eiere og positive markedstrender.


I forbindelse med den raske selskapsutviklingen søker ZEG en dedikert Controller som skal støtte selskapets kjernefunksjoner innenfor finansområdet. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker en selvstendig rolle med varierte oppgaver innen regnskap, cash management, økonomistyring og finans. Med utviklingen og veksten i ZEG følger muligheten til å være med å forme rollen. Stillingen rapporterer til CFO.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • ha ansvar for utarbeidelse av finansiell rapportering til selskapets ledelse, styre og eiere
 • bistå i budsjettprosess og budsjettoppfølging
 • utarbeide prognoser og analyser
 • sørge for koordinering, kontroll og kvalitetssikring av årsoppgjøret
 • ha ansvar for oppfølging og samarbeid med ekstern regnskapsfører og revisor
 • bistå selskapets IR-funksjon og følge opp eksterne interessenter
 • videreutvikle interne rutiner, rapporteringsprosesser og systemer
 • være høyre hånd for CFO og bistå i et bredt spekter av problemstillinger innenfor finansområdet
 • ad hoc prosjekter og analyser

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Mastergrad med gode resultater innen regnskap, revisjon, økonomisk styring eller finans
 • 2-4 års relevant erfaring innen regnskap, revisjon eller økonomisk styring
 • solid regnskapsforståelse, erfaring med IFRS og børsnoterte selskap er en fordel
 • god systemforståelse, herunder gode Excel-kunnskaper og gjerne erfaring med regnskaps-, årsavslutnings- og rapporteringsprogram
 • solide norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
Til denne rollen er vi på jakt etter deg som er strukturert og analytisk med god tall- og regnskapsforståelse. Du er kommersiell, engasjert og nysgjerrig på vårt fagfelt og vår teknologi. Videre er du nøyaktig, løsningsorientert og evner å prioritere, samtidig som du har en ydmyk tilnærming til nye problemstillinger. Den rette kandidaten er fleksibel, serviceinnstilt og bretter opp ermene når det trengs. Vi er en liten, kompetent gjeng hvor samarbeid og kunnskapsdeling står sentralt.


Vi tilbyr:
Som ansatt i ZEG vil du bli del av en dynamisk kultur i et fremtidsrettet og innovativt selskap med solide eiere i ryggen. ZEG skiller seg fra sine konkurrenter ved en unik og anerkjent teknologi som gir muligheter for stor vekst. Vi tilbyr et godt fagmiljø med engasjerte og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler på Fornebu og tilbyr konkurransedyktige betingelser.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Nora Lundstrøm, rådgiver i Finance People på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no eller André Herlofsen, Partner i Finance People på mobil 934 80 266/ andre.herlofsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Forskning / Utvikling, Maritim / Shipping, Olje / Gass