PwC Østfold søker erfaren revisor

Vi vokser, vi er i endring og vi ser etter deg som vil forme fremtidens revisjon sammen med oss!

PwC Østfold er det ledende miljøet i vår bransje, og vi jobber målrettet hver dag med å bygge lokal kompetanse i et langsiktig perspektiv. Vi tror at mennesker trives og presterer best i trygge miljøer som dyrker utvikling og initiativ med kolleger som bryr seg - det er oss. Til sammen er vi 45 ansatte som  jobber med å bygge tillit og skape verdier fra kontorene våre i Sarpsborg og Askim. Flere av våre kunder er ledende aktører lokalt og regionalt, hos oss er derfor kombinasjonen av tjenestekompetanse og bransjeinteresse viktig. 

PwC tilbyr deg en utfordrende og spennende jobb i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt. Hos oss har vi stort fokus på personlig utvikling og trivsel og du vil få muligheter som trigger motivasjon samtidig som vi sammen skaper resultater. Som revisor i PwC vil du få mulighet til å delta i et variert spekter av prosjekter og jobbe sammen med oss og våre kunder for å løse viktige utfordringer.

Vi trenger og ønsker mangfold, og ser etter deg som kjenner deg igjen i flere av disse punktene:

 • Siviløkonom, master i økonomi og administrasjon/regnskap og revisjon, revisor eller tilsvarende utdanning
 • Minimum to års erfaring fra revisjon i tilsvarende miljøer, men nyutdannede vurderes også.
 • Blir motivert av å jobbe i team og løse utfordringer
 • Lærevillig og nysgjerrig på teknologi og nye arbeidsmetoder
 • Forståelse og interesse for faget
 • Trives med å jobbe tett på kunder og evner å se nye muligheter
 • Analytiske ferdigheter kombinert med sans for presisjon
 • Gode samarbeids og relasjonsegenskaper
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig
 • Høy integritet
   

 Hva får du av oss?

Vi tilbyr en utfordrende og interessant jobb i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her blir du en del av et utviklende og godt arbeidsmiljø hvor vi setter både faglig og personlig utvikling i system. PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.  

PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

 Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Jon Feldt Hansen  jon.f.hansen@pwc.com | 95 26 09 25 eller Linda Arvesen linda.arvesen@pwc.com | 95 26 09 31

Søknadsfrist: 15. juni

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Les erfaringene fra noen av våre medarbeidere i PwC:

Senior Manager 33 år - Revisor i Pwc Østfold

"Etter mange års erfaring i Oslo med revisjon av store internasjonale konsern har det vært en veldig lærerik og god overgang å jobbe som revisor i PwC Østfold med både lokale og internasjonale selskaper. Mange kompetente og flinke kollegaer i kombinasjon med varierte og spennende kunder i et lokalmarked har bidratt til en mer variert hverdag og bredere erfaring enn man ellers vil kunne opparbeide seg andre steder.

Senior Associate 27 år - Revisor i PwC Østfold

Etter at jeg begynte i PwC som nyutdannet for 3 år siden, har jeg på kort tid opparbeidet meg mye kunnskap og erfaring.PwC legger fra start til rette for at man skal få en så bra start som mulig, med kurs og tett oppfølging av en karriereveileder. Jeg opplevde tidlig å få ansvar, noe som var en stor motivasjonsfaktor for meg videre. I tillegg til kontinuerlig faglig påfyll er det også lagt til rette for mye sosialt. Fordelen ved å jobbe som revisor på PwC's Østfoldkontor er at man får innsyn i et bredt spekter av bransjer, små og store firmaer innenfor bla. varehandel-, entreprenør- og produksjonsselskaper.


Lignende søk: Bank & Finans, Regnskap / Revisjon