Revisjonsmedarbeider

Bjørg Fjell Rekruttering søker en engasjert medarbeider til revisjonsbyrå sentralt i Oslo! Selskapet har et hyggelig og faglig arbeidsmiljø! Nå ser vi etter deg med erfaring fra revisjon som er motivert til å jobbe i et byrå med spennende kunder!

Arbeidsoppgaver

Du vil få ansvar for din egen portefølje med små og mellomstore kunder. Du vil utføre revisjon i et faglig sterkt miljø med høy fleksibilitet.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med interesse for revisjon, og gjerne med relevant erfaring. Vi er ute etter deg som trives i et faglig sterkt miljø og har en interesse for tall og systemer.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har interesse for tall og revisjon, og som gjennomfører arbeidsoppgaver med nøyaktighet. Du trives med å jobbe selvstendig og har lett for å bygge god relasjon med kunder.

Vi tilbyr

Du vil ha gode muligheter til å utvikle deg innen bransjen. Bedriften tilbyr spennende utfordringer og konkurransedyktige betingelser! Uformelt og hyggelig arbeidsmiljø sentralt i Oslo!

Last opp din CV og søknad via portalen om det er deg vi ser etter!  Dersom du ønsker mer informasjon eller har noen spørsmål er det bare å ta kontakt! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende!

 

Lignende søk: Annet, Regnskap / Revisjon