Journalist til TV

Er du brennende interessert i økonomi, næringsliv, børs og aksjer, og har tenkt at det hadde vært spennende å jobbe med TV? Da har vi drømmejobben for deg.

 

Vi søker etter en som kan sørge for at Finansavisens TV-sendinger er høydepunktene for våre aksjeinteresserte seere og lesere hver dag.

 

Du må være komfortable med å være foran kamera, like å snakke om aksjer, børsnoterte selskaper og det som skjer på børsene. Du må kunne improvisere, være kjapp i spørsmålene og replikkene, kunne ta ting på sparket og rapportere "breaking news" på direkten. Og du må evne å gjøre det hele på en lett, ledig og morsom måte.

 

Du må ha høyere utdannelse, gjerne innen økonomi, journalistikk eller kommunikasjon. Du må også ha kunnskap om børs og aksjer, og du holder deg kanskje allerede løpende oppdatert på de viktigste nyhetene og meldingene fra de børsnoterte selskapene.

 

De riktige kandidatene vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser.
Hvis dette høres spennende ut må du ta kontakt med en gang.

 

For spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Steinar Grini, Redaktør
Mobil: 907 65 576

Kontaktperson: Stein Ove Haugen, Nettredaktør
Mobil: 900 24 833

 

Finansavisen er en del av Hegnar Media og holder til i moderne lokaler ved Smestaddammen i Oslo. Vi utgir Finansavisen på papir og nett, og har et opplag på over 25.000 aviser og 700.000 unike brukere på nett i uken.


Lignende søk: Annet, Media / Finansavisen TV