Dynamic People

Arbeidsgiver
Dynamic People

Dynamic People AS 

Dynamic People AS ble etablert i 2011 av tre grundere/ hovedaksjonærer som til daglig jobber i selskapet. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble kåret til Gaselle- bedrift i 2016

Dynamic People leverer tjenester som

Executive search, Rekruttering, Konsulentutleie, Karriererådgivning og Lederutvikling.

Vi er din Ambassadør

Vi er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser. Vi er stolte over og etterlever våre verdier.

Våre verdier

Lagånd – Engasjement – Raushet – Empati – Resultatbevissthet

Vi lærer den enkeltes bedrifts kultur

Dynamic People skal være proaktiv i forhold til de menneskelige ressursene som til enhver tid befinner seg i markedet, samt være spesifikk og grundig i forhold til oppdragsgivers behov som stadig er i endring. Dynamic People skal ta seg tid til å lære den enkeltes bedrifts kultur, lytte til behov og utfordringer og deretter tilby en strategisk tilnærming som er skreddersydd til oppdragsgivers behov og ønsker.

Stolthet

Vi legger all vår stolthet i å levere gode utvelgelsesprosesser. Vi er stolte av våre kandidater og vi er stolte ambassadører for våre oppdragsgivere.

Dynamic People benytter og er sertifiserte i Veritas godkjente testverktøy og har i tillegg tilknyttet seg et eksternt firma som kan gå dypt ned i bakgrunnsjekk spesielt med tanke på kandidater og oppdragsgivere fra utlandet. Etikk og konfidensialitet er viktig standard for Dynamic People.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.