Ascender

Arbeidsgiver
Ascender

Ascender har omfattende erfaring med rekruttering og utvikling av ledere og fagpersoner. Vi bruker vår kompetanse, erfaring og relasjoner til å igangsette gode prosesser og skape dialog rundt videre muligheter.


Vi leverer tjenester innen executive search og management assessment. Vi tilbyr også lederutvikling, styreevaluering og styrerekruttering, samt management for hire på executive-nivå.

Ascender er et team med erfarne rådgivere som har mange års operativ erfaring fra rådgivnings- og lederstillinger. Vi har bistått mange selskaper i bygging og strukturering av ulike ledelsesfunksjoner, og har erfaring fra både oppdragsgiversiden og gjennomføringssiden av rekrutterings- og vurderingsprosesser. Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss et solid nettverk og en kompetanseflate som vi kan spille på for å sikre en effektiv og målrettet prosess. Vi kombinerer vår operative erfaring og forretningsforståelse med relevant bruk av DNV-sertifisert testverktøy, og en strukturert tilnærming i gjennomføringen av våre tjenester. Vi vil alltid skreddersy våre tjenester til oppdragsgiver, og til de spesifikke problemstillingene oppdragsgiver står ovenfor.

Daglig leder i Ascender, Knut Grotli, er selv en ivrig fjellklatrer og har blant annet vært på toppen av Mount Everest. Et viktig verktøy i fjellklatring er en Ascender - et klatreverktøy som sikrer at du kommer deg opp og frem i tausikring. Dette var spiren til navnet Ascender.

 


An Ascender is… «someone who ascends, climbs or moves

upward»

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.