View Ledger AS

Arbeidsgiver
View Ledger AS

Nordiske VIEW Group har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid. Vi har bygget en unik kompetanse innen regnskapsteknologi med fokus rundt ERP-systemene Xledger og Tripletex og tilhørende tredjepartsintegrasjoner. Det betyr at vi har meget god systemkompetanse, og kjenner til hvilke løsninger selskaper bør ta i bruk for å effektivisere sine økonomi– og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt innen regnskap og lønn til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv med oss som rådgiver og støttespiller. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Selskapet har Norden som hjemmemarked og vil passere en halv milliard i omsetning i 2022. Vi har rundt 20 kontorer lokalisert i Norge, Sverige og Finland med flere enn 420 ansatte. Explore Equity er hovedeier av selskapet. For mer informasjon se www.viewledger.no

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra View Ledger AS