Computas

Arbeidsgiver
Computas

Computas er en nordisk leverandør av konsulent- og rådgivningstjenester innenfor IT-utvikling og digitalisering med nærmere 300 ansatte. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, og har kunder som Elvia, Fortum, NAV, UDI og Helsedirektoratet. Vi har 35 års erfaring med system- og applikasjonsutvikling og er en av Nordens fremste eksperter på skyløsninger, AI og maskinlæring. Computas’ konsulenter jobber vanligvis i tverrfaglige team hos våre kunder, og arbeidet baserer vi på velprøvd metodikk for smidig IT-utvikling og en sterk kultur for samarbeid og kompetansedeling. Derfor kan vi vise til fornøyde kunder, lange kundeforhold og solide løsninger som varer.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim, København og Bucuresti. Vi er 100 prosent eid av våre ansatte.

 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.