InfoCare Norge AS

Arbeidsgiver
InfoCare Norge AS

InfoCare er størst i Norden innen installasjon, support og vedlikehold på IT- og teknologisk utstyr. Ved hjelp av våre over 1200 medarbeidere leverer vi hundretusenvis av serviceoppdrag årlig i hele Norden, og har gjort dette i over 35 år. Vi spesialiserer oss på bedriftsmarkedet og jobber tett med nasjonale kunder og ledende internasjonale IT-partnere.

I dag bistår vi våre kunder med alt fra på-stedet support, feilretting, reparasjon innenfor og utenfor garanti, delehåndtering og helhetlig logistikk innen håndtering av IT-hardware. InfoCare kan i tillegg leie ut fysiske ressurser som er tilpasset ulike behov og kompetansekrav ved hjelp av vår bemanningstjeneste.

Selskapet har en omsetning på ca. 1 milliard NOK og er eiet av Møller-familiens investeringsselskap, Aars, som er en langsiktig, ansvarlig og aktiv eier.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra InfoCare Norge AS