Goodtech ASA

Arbeidsgiver
Goodtech ASA

Goodtech er et ledende nordisk industriteknologiselskap hvor kjernekompetansen er konsentrert om automatisering, industriell IT, miljøteknologi og avansert industriell produksjonsteknologi. Vår visjon er 'Førstevalget for industriell effektivitet'.

Goodtechs innovative og kreative ingeniører lever for industriell optimalisering, og vi er stolte av å være en av markedets fremste drivere innen helautomatiserte produksjonsløsninger – inkludert robotikk, SCADA, Manufacturing Execution Systems (MES), automatiserte produksjonslinjer, pakkesystemer og høyspentkraft distribusjonssystemer. Alltid med nysgjerrighet og teknologiutvikling som oppdrag, og med cybersikkerhet og digitalisering som integrert fundament.

Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 550 millioner og har i overkant av 300 medarbeidere i Norge, Sverige og på Åland.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Goodtech ASA