Micro Matic Norge AS

Arbeidsgiver
Micro Matic Norge AS

Micro Matic Norge AS selger og markedsfører elektromateriell, styringssystemer, ladeløsninger og smarte løsninger innen Elektro, HVAC og Energi. Våre utvalgte leverandører er blant de fremste i Europa innenfor sine satsningsområder. Dette sikrer at vi kan oppfylle vår målsetting om å være ledende når det gjelder å tilby nye og innovative løsninger. Vi legger vår stolthet i å levere produkter av høy kvalitet, kombinert med brukervennlighet i alle ledd. Dette sikrer oss en av bransjens beste produktporteføljer!

Micro Matic Norge AS ble stiftet i 1969, og holder til i Asker, med distriktskontorer i Tromsø, Trondheim, Bergen, Haugesund og Tønsberg. Vi er i dag ca 60 ansatte. Vi er i en ekspansjonsfase med dertil varierte arbeidsdager, høyt tempo og spennende fremtidsutsikter. Vi har engasjerte eiere som både vil, og kan, satse med oss mot nye høyder.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Micro Matic Norge AS