Cautus Geo AS

Arbeidsgiver
Cautus Geo AS

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Vi jobber med et bredt spekter av ulik sensorteknologi og vår egenutviklede webløsning, Cautus Web, for innsamling, bearbeiding, analyse og varsling av data fra ulike kilder. Cautus Geo utvikler i dag en rekke ulike egne målesystemer og leder i dag flere store og spennende utviklingsprosjekt hvor vi tilbyr løsninger til et internasjonalt marked.

Cautus Geo ble etablert i 2009 og består av personer med bred faglig kompetanse innen flere ulike fagfelt. Gründerånden står sterkt i selskapet og sammen har vi klart å skape et unikt fagmiljø innenfor software, hardware og geoteknikk.
Cautus Geo er i sterk vekst og har i dag en omsetning på ca. NOK 50 millioner kroner (to tredjedeler recurring) og høy lønnsomhet. Selskapet har 20 ansatte og har nettopp fått PE-selskapet Equip som ny majoritetseier. Ambisjonen er å vokse ti-gangeren gjennom organisk vekst samt oppkjøp i Norge og internasjonalt. www.cautusgeo.com

 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.