Bright Norway AS

Arbeidsgiver
Bright Norway AS

I november 2021 ble Bright Group kjøpt opp av Creative Technology AB og deres morselskap NEP Group. Bright Norway ble som en følge av dette en del av Creative Technology. Etter en kort overgangsperiode kommer Bright Norway til å endre navn til Creative Technology Norway, og vil integreres som en del av Creative Technology Northern Europe.

Creative Technology (CT) er en av verdens ledende leverandører innen spesialiserte AV-løsninger for bedriftsarrangement, underholdning og sport. Vi tilbyr avanserte tekniske løsninger for alle typer live-event og digitale event rundt omkring i verden. Som en del i NEP Worldwide Network har CT ressurser til å gjennomføre store internasjonale prosjekter og samtidig tilby lokal forankring. Creative Technology Norway består av 3 forretningsområder (Utleie/Installasjon/Salg & Distribusjon). Ansatte i CT/NEP forventer alltid å etterleve våre fire verdier:

INTEGRITY – ONE TEAM – INNOVATION – PASSION

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.