BBL Pivotal AS

Arbeidsgiver
BBL Pivotal AS

BBL Pivotal er et IT- og produktselskap som digitaliserer boligforvaltning gjennom bransjeledende kompetanse, innovasjon og brukervennlige løsninger. Med solide eiere i ryggen er vi en trygg og framtidsrettet bedrift å satse på både for kunder, ansatte og våre samarbeidspartnere.

Selskapet ble startet i 1999 av 43 boligbyggelag som trengte en ny IT-løsning for forvaltning av boliger grunnet frykt for systemfeil ved overgangen til år 2000. Selskapet startet med 3 ansatte, og skulle gjennom de neste årene vokse kraftig for å kunne levere systemet som ble kalt Hårfagre. Våre systemer er vesentlig modernisert over de siste 20 årene og i dag har vi til sammen 36 boligbyggelag som kunder.

BBL Pivotal har i dag 60+ ansatte. Arbeidsoppgavene er utfordrende og meget varierte, og vi satser sterkt på kompetanseutvikling. Vi er opptatt av godt arbeidsmiljø, og brenner for at alle våre medarbeidere skal ha faglige utviklingsmuligheter og sosial trivsel i jobben.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.