ALD Automotive AS

Arbeidsgiver
ALD Automotive AS

ALD Automotive er en global leder innen mobilitetsløsninger som leverer fullserviceleasing og flåtestyringstjenester i 43 land. Vi ønsker å bidra til et renere miljø og har derfor fullt fokus på det grønne skifte i bilparken. Vi har ambisjoner om å være en leder av bærekraftige mobilitetsløsninger og er i kontinuerlig utvikling. Internasjonale og lokale team jobber sammen for å bygge skreddersydde partnerskap som gagner kundens behov. ALD Automotive AS plasserer kundetilfredshet i kjernen av strategien. Vi tilbyr bilansvarlige og sjåfører innovative verktøy og tjenester for å gjøre hverdagen og møte med nye utfordringer så enkelt som mulig. ALD Automotive inngår i franske Société Générale som er et av Europas største finanskonsern.
Som et selskap i stor vekst omsatte ALD Automotive Norge sammen med vårt datterselskap NF Fleet AS for nærmere 1 milliard i 2020, med en bilpark på ca 4,7 milliarder NOK. I Norge i dag er vi 70 dedikerte ansatte som holder til i nyoppussede lokaler på Holtet ved Stabekk samt ved vårt bilutsalg i Sandvika.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.