Aspit AS

Arbeidsgiver
Aspit AS

Aspit er en del av Nordhealth konsernet, og er et norsk selskap med kraftig vekst innen teknologiske løsninger for helsesektoren. Vi er Norges ledende leverandør av journalsystem for behandlere av muskel og skjelett, psykologer, psykiatere og annet helsepersonell, og daglig benytter flere enn 6000 behandlere våre journalsystemer. Gjennom mange års godt samarbeid er Aspit en veletablert leverandør mot det offentlige, og vi ser på oss selv som et bindeledd mellom myndighetenes krav og standarder og behandleres behov for effektive, trygge og enkle løsninger, - med kloke teknologivalg i bunnen.

Vår viktigste ressurs er våre medarbeidere og som ansatt i Aspit vil du ta del i et industrielt eventyr med internasjonale ambisjoner. Selskapet er i sterk vekst og vil i tiden fremover styrke sin utviklingskapasitet betydelig. Aspit har i dag totalt 60 ansatte fordelt på hovedkontoret i Seljord og distriktskontorene på Lysaker, Arendal, Lyngdal og Gøteborg.

I juni 2021 forente vi krefter med Nordhealth, som er en av de ledende leverandørene av helseprogramvare i Norden. Sammen jobber vi for å akselerere utviklingen av innovative løsninger for det nordiske journalmarkedet. Vår felles målsetning er å hjelpe helsepersonell til å spare tid, slik at de kan fokusere på det som betyr mest, - å levere god helseomsorg og gode kundeopplevelser, samt å effektivisere sine virksomheter.

Nordhealth is a publicly listed and fast growing cloud-based healthcare SaaS company on a mission to redefine digital healthcare. We build software that empower veterinary and therapy professionals to provide the best possible care experiences to their patients. Our products serve more than 30,000 veterinary and therapy professionals across 7,000 clinics and hospitals located in over 25 countries.

Headquartered in Helsinki, Finland, Nordhealth has a solid footprint in the Nordic region and a growing presence internationally, with more than 240 employees working either remotely or from offices (collaboration hubs). For more details visit the company’s website at nordhealth.com.

 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.