Opus Finance Recruitment

Arbeidsgiver
Opus Finance Recruitment


Spesialister på rekruttering innen økonomi, finans og ledelse
OPUS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap med fokus på faste stillinger og konsulentoppdrag innen økonomi, finans og ledelse. Vi tilbyr rekruttering, management for hire og utleie av økonomer til selskaper i Oslo og Akershus.
Siden 2002 har OPUS vært en ledende rekrutteringspartner for norske og internasjonale selskaper med behov for å rekruttere eller leie dyktige og kvalifiserte økonomer på alle stillingsnivåer. Våre kunder er i bransjer som; industri, consulting, telekom, IT, produksjon, retail, energi, bank og finans.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg? 

Management for hire
OPUS Finance Recruitment leier ut erfarne og operative konsulenter til lederroller innen økonomi og ledelse med rask oppstart.

Les mer 

 

Rekruttering
OPUS Finance Recruitment er eksperter på å rekruttere de riktige økonomene på alle nivåer innen økonomi, finans og ledelse.

Les mer 

 

Utleie innen økonomi
OPUS Finance Recruitment har tilgjengelige og kvalifiserte økonomer som vi leier ut i midlertidige oppdrag hos våre kunder.

Les mer

 

Hvem er vi? 

Les mer om oss på www.opusfinance.no/

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.